Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 10 december 2010

VINN ÅRETS JULKLAPP - EN TASSIMO

Vad är då TASSIMO? Det är en ny kapselmaskin för varma drycker från Gevalia och Bosch - som gör allt från en klassisk Gevalia bryggkaffe till Cappuccino och varm choklad med smak av Marabou. Och det behövs inte någon baristakunskap - att göra en Latte Macchiato är lika enkelt som att räkna till tre. Med TASSIMO får du helt enkelt ett litet kafé i ditt kök och kan njuta av precis det du är sugen på i hemmets lugna vrå.

Priset är alltså en TASSIMO med ett startskit av T DISCS (dryckeskapslar). Det totala värdet är cirka 2000 sek.

Vill du ha chans att vinna en alldeles egen kapselmaskin, som jag tycker utan tvekan är "årets julklapp" så ska du endast svara på följande fråga:

Varför önskar du och din familj er en TASSIMO i julklapp?

Tävlingen pågår till den 17/12 kl. 21.00

LYCKA TILL ;-)

bloglovin

199 kommentarer:

Anita Hellström sa...

Jag vill vinna en Tassimo för att jag länge tänkt köpa nån form av kaffemaskin men när jag såg den här smälte jag! Vilken snygg design! Men vill även vinna den för att jag tycker om kaffe!

Linda sa...

vill ha denna då vi alltid har sån otur med våra kaffemaskiner. De går sönder och är allmänt trista... Har funderat på en sådan till komplement för våran moccamaster som tarsån plats. Vill han ågot litet och smidigt oxå =) *hoppas*

Petra - Mamma till Kevin och Nathalie sa...

Jag har min älskade kaffebryggare hemma så denna skulle jag inte vilja vinna åt oss, utan åt min kära mamma. Hon älskar kaffe och får hon inte kaffe så blir hon sur :)haha så denna skulle jag jätte gärna vilja ge henne i julklapp då hon gav sin soffa till oss i julklapp. så detta är det minsta jag kan göra för henne :)

Kram

Elin *paraflaxen* sa...

Jag skulle vilja vinna en sån, för att ge bort till min kaffeälskande kompis Camilla! FÖr att hon är en underbar vän och hårt arbetande 5-barnsmamma som skulle behöva lite lyx i vardagen :-)

johanna med tyra och otto sa...

Hej:)

Min sambo skulle verkligen behöva en tassimo så han kan göra kaffe snabbt på morgonen, han börjar väldigt tidigt och pendlar. Vi har två barn som håller oss uppe om natten och han håller på att somna vid ratten varje morgonen, förra veckan vaknade han när var på väg in i en trådgård:( Är så rädd att det ska hända något...

kram

tildan sa...

Utan en kopp morgonkaffe har jag svårt att fungera, man blir smått irriterad och kan lätt förvandlas till ett mammamonster!
Nu efter årsskiftet är det dax att byta föräldraledigheten med sambon och jag ska börja jobba. Jag vet att jag kommer vara stressad som en tok här hemma på mornarna och jag vet att det skulle ta alldeles för lång tid att brygga kaffe till mig, för man brygger ju inte bara en kopp...

Så familjen önskar sig en Tassimo så att vi kan fortsätta ha lugna, glada mornar utan mammamonstret trots att mamma ska börja jobba!

annamathildaeriksson@hotmail.com

Johannna sa...

Skulle väldigt gärna vinna denna så vi inte bara kan avnjuta lyxigt gott kaffe, men även våra gäster..
Så kanske de vill komma tillbaka oftare? :p

Marie sa...

Jag skulle absolut vilja vinna en Tassimo. Tänk vad skönt att kunna plocka bort kaffebryggen och vattenkokaren och istället bara ha en maskin på bänken. Med en Tassimo så kan både maken få sitt kaffe, jag få mitt te och barnen få sin choklad. Kan det bli bättre?? Håller tummarna hårt och hoppas på vinst! :-D

Annas tipsblogg sa...

Vi har aldrig samma kaffetider och det känns så omständigt att då behöva brygga en kanna kaffe. Med denna kan var och en ta kaffe när den vill. Dessutom dricker ju inte barnen kaffe ännu och då är det perfekt med Te eller choklad till dem. Att dessutom få välja latte när maken hellre vill ha cappucino och tvärtom. Kan det bli bättre??

Pernilla Nilsson sa...

Ingen skulle bli lyckligare än jag om vår familj vann denna. Vi har 4 barn som älskar varm choklad och vi vuxna är riktiga kaffetunnor ;)Det skulle förenkla så mycket om vi har en maskin som kan göra både kaffe och choklad och så kanske man slipper allt spill då barnen ska göra egen oboy ;)

Sandra - mamma till Molly sa...

Den är skulle jag så gärna vilja vinna åt min sambo. Fast även till mig själv så klart som älskar alla möjliga kaffesorter och choklad. Men som jag sa, den här skulle jag gärna vilja vinna till sambon som gör ett fantastiskt jobb här hemma just nu. Han arbetar på två arbeten för att får det hela att gå runt här hemma rent ekonomiskt. Det blir långa dagar från hans kontor med små pauser för att dricka kaffe. Jag vet att han innerst inne önskar sig en kaffemaskin men säger det inte eftersom han vet att vi inte har råd att köpa någon. Tänk om man kunde få överraska honom med en kapsel i julklapp bara. Slå in ett paket kapslar i julklappen, han öppnar och funderar och sen kommer på att han kanske ska få en kaffemaskin, vilken lycka det skulle vara!
/Sandra

Carolina sa...

För att alltid kunna få starta dagen med ett leende oavsett hur "pissig" dagen än sedan kan tyckas bli... Får man en bra start, som man kan få med en kopp från Tassimo - det gör susen, och allt känns betydligt lättare. :-)

Emma Johansson sa...

Jag ska vinna denna tassimo maskin till min käre mor för att hon har ställt upp så otroligt mycket på oss och hjälpt till när vi haft det svårt!
Hon älskar kaffe, dricker kaffe hela dagarna! Perfekt julklapp till min käre mor!
Hoppas så innerligt på tur nu!
Kram

Jenny sa...

Jag skulle oxå vilja ha en sån... min mamma har en och godare kaffe finns inte.. vill ha en hemma oxå då hon bor 34 mil bort ;)
/Jenny
jenny_k2@hotmail.com

Annajohanna sa...

Min sambo köpte en billig kaffebryggare förra året. nu har den redan gjort sitt och läcker varje dag.
Och med tanke på att vi har nytt golv i köket efter en fuktskada är han i stort behov av en ny kaffebryggare och med en Tassimo hade även jag och barnen haft "nytta" av, då vi inte dricker kaffe men gärna varm choklad =)

Mia sa...

Jag hade skrivit en sån bra motivering, men jag vet inte om det blev fel när den skulle skickas. :-(
Men det är klart att jag vill vinna!
Har länge länge längtat efter att kunna få göra färskt kaffe varje dag. Jag kokar ju fortfarande i vanlig panna. Så ibland känner man sig lite omodern. Men budgeten för att införskaffa en alldeles egen maskin är bara att drömma om.
SÅ jag håller verkligen tummarna för att jag ska få vinna årets bästa julklapp.
Och dessutom är det ju gevalia jag dricker varje dag, så det skulle vara som en dröm. :-D
Dessutom är designen snygg, så den skulle mer än gärna få ta plats på min bänk i mitt lilla lilla kök.

caroline rådahl sa...

Hej

jag är väldigt gärna med och tävlar om denna fina kaffemaskin.

jag länkar och tipsar om tävlingen på min blogg: http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-en-kaffemaskin-fran-tassimo.html

motivation:
När det gäller vem som förtjänar att vinna så finns det väl egentligen ingen bra motivering. Förtjänar inte alla att vinna? Man kan dra detta långt, men vem förtjänar egentligen att vinna? Klart det finns massor av människor som förtjänar att vinna, så är det alltid.

En sak som jag dock vet är att jag VERKLIGEN VILL vinna, jag skulle bli mer en överlycklig.

Varför jag vill vinna är en annan fråga. Jag vill vinna för att det enda kaffe jag faktiskt dricker är kaffe från en kaffemaskin, jag kan köpa kaffe på ett fik och dricka kaffe hos dem som faktiskt har en kaffemaskin. Jag klarar bara inte av bryggkaffe eller pulverkaffe, det smakar verkligen skit. Så skulle jag vinna dessa vet jag en som kommer att börja dricka kaffe på morgnarna :D. Det lär ju behövas också då vi väntar tillskott vilken dag som helst :D

Så nu håller jag tummar och tår att jag vinsten får.

stor kram caroline

caroline_radahl@hotmail.com

Jessica sa...

Hej!

Jag vill vinna Tassimon åt min sambo Henrik. Själv dricker jag inte kaffe men Henrik älskar kaffe och dricker mycket haha. Han har länge velat köpa en kaffemaskin men jag säger ideligen NEJ och tycker att det är onödiga pengar nu när vi är föräldralediga och har annat att spendera pengarna på, och som den gode pojkvän han är lyssnar han på mig. ;-) Just därför att han är världens bästa pojkvän och pappa vore det helt underbart att få ge honom kaffemaskinen i julklapp!

KRAM Jessica
jecca_ch@hotmail.com

anela sa...

hej .jag vill ha en tassimo för att jag har inte råd att köpa en för jag är arbetslös men har velat ha en sedan länge.alla klagar på mitt kaffe för att jag dricker nescafe jag har ingen kafebryggare,barnen klagar på oboj att jag gör den atigen för starkt eller för svag.det kulle bli roligt att schoka alla med min nya tassimo och riktigt god kaffe och mina barn med riktigt god varmchoklad.däremot skulle jag har nått snyggt i köket eftersom den är rätt gammal och dålig.är själv också trött på nescafe. vill ha en ingen vill köpa till mig inte ens i födelsedagspresent jag fyller år i februari :) stor kram anela :)

Frida sa...

Jag skulle vilja vinna en Tassimo för att jag så gärna vill ha någon slags lyx i vardagen, något som vi inte har råd med just nu.

Och att få dricka riktigt gott kaffe - eller choklad - bara genom ett knapptryck och få sitta och njuta av den hade varit fantastiskt! Det blir inte så mycket av den varan när man har en liten hemma som kräver mycket tid.

Jag tror min sambo skulle älska den också, för han ids aldrig göra kaffe, det tar för lång tid!

Kramar

annelie sa...

Äntligen har den kommit! En liten smidig och snygg maskin som jag har väntat på! Den som väntar på något gott..! Därför måste jag bara vinna Tassimo kapselmaskin! Passar vår familj utmärkt eftersom vi alla dricker kaffe i olika former och älskar varm choklad!
/Annelie, Jocke, Calle, Fidde och Johan

annelie sa...

Äntligen har den kommit! En liten smidig och snygg maskin som jag har väntat på! Den som väntar på något gott..! Därför måste jag bara vinna Tassimo kapselmaskin! Passar vår familj utmärkt eftersom vi alla dricker kaffe i olika former och älskar varm choklad!
/Annelie, Jocke, Calle, Fidde och Johan

annelie@ingelsbo.com

Morfen sa...

Det skulle vara den totala julefröjden att göra sig en riktig god kaffe på julafton och njuta av kaffedoften som sprider sig i huset tillsammans med pepparkakorna. :)

Olelsi/Nettan sa...

Motivering:
Fyrabarns mamma som gärna leker ute i snön med sina barn, lätt att trycka på och vips så e kaffet klart. Varför inte göra tre koppar oboy och fika tillsammans ute i snökojan.
Vilken dröm som kunde bli sann för mig och barnen.

Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.
hockeytossan@hotmail.com

Tina sa...

En Tassimo i stugan skulle vara perfekt!
En god kopp kaffe på morgonen när man sitter på altanen i solen, eller en god kopp te när man är lite frusen en kväll i höstregnet,eller varför inte en god varm kopp choklad när man kommit in från vinterpromenaden.. en mängd olika tillfällen då man kan njuta av de olika dryckerna maskinen har att erbjuda.
mmmmmmmm.............. / Tina & Sussie

Carita sa...

Jag vill vinna för jag älskar kaffe och det vore kul att bjuda sina nära och kära på något lyxigt ibland :)

Mvh, Carita
turkost@gmail.com.

Anonym sa...

Önskar oss en ny kaffemaskin då den gamla gått sönder. Det vore extremt trevligt med en maskin som gör mer än bara kaffe och olika sorters kaffe. Lyx i vardagen är aldrig fel och en maskin som gör alla nöjda vore väl en liten del av himmelrike mitt i köket :)
Hoppas på tur.
Mvh
/Ingela

Johanna mamma till 2 prinsessor sa...

Åh jag skulle vilja vinna en Tassimo,
vi mammor som behöver kaffet fort på morgonen för att vakna,
som trötta försöker hälla upp rätt mängd vatten och kaffepulver,
istället bara kan stoppa in en T-Disc och få underbart gott kaffe!
Då kan vi med tiden som blir över ägna oss åt det bästa i vårt liv istället - våra barn!
Utan att vara griniga för att vi inte fått morgonkaffet tillräckligt fort :-)
Plus att Kaffebryggaren fungerar knappt, då den är inte komplett :(
snabbkaffe är faktiskt blaskigt och äckligt och hjälper en inte alls att piggna till på morgonen.
Jag önskar mig en Tassimo, min man vill ge mig en men ekonomin håller inte för det.

Håller tummarna extra hårt!

Nikita sa...

åh denna skulle passa perfekt hos oss!
Både jag och Daniel är riktiga kaffedrickare, och jag älskar kaffe som känns lite lyxigare, såsom latte, cappucino mm :)
Dessutom gillar jag att den är liten å smidig och har en snygg design, den är som gjord för att stå hemma hos oss helt enkelt.
I ett vackert hem passar väl också en snygg kaffemaskin in :)

Dorothea - Ett nästintill trillingliv sa...

Som den trötta trebarnsmamma jag är förtjänar jag mer än saft och bär. Med tvillingar på 2 och en lillebror som växer på, 10 månader han redan hunnit bli och jag själv känner att kaffetiden är förbi

Jag hinner inte mäta och ladda utan att kaffet sen väl hinner kallna. Jag behöver nått som går som på räls, exempelvis likt en t-disc -snabb enkelt grej

Tid, pengar och allmänt lyx på mig prioriteras ungefär lika mycket som ett blankt nej.

Så en Tassimo det är jag sannerligen värd, då jag alltid är i färd.
Ja ständigt på språng det kommer jag alltid vara, med dessa tre busungar som min egen skara. Men med en VARM Latte Macchiato i hand känner jag mig åtminstone lite mer glam´


/alltforforaldrar.se/theans

Lizzan sa...

jag skulle vilja vinna denna Tassimo eftersom jag nu är hemma och är mammaledig och då har många av mina vänninor med deras barn på besök så är det trevligt att kunna bjuda dem på en god kopp.

Johanna Corbally sa...

Jag skulle vilja vinna Tassimo så jag kan ge den till min älskade älskade man. Han älskar kaffe och jag skulle vilja kunna ge honom denna i julklapp.
Han jobbar och sliter både hemma (vi gör stora renoveringar på huset) och på arbetet och ibland hinner han inte ens sätta sig ner för att ta en enkel kopp kaffe. Vilken underbar lycka att få kunna ge honom denna underbart lyxiga kaffemaskin, som på bara nån min ger honom underbart välsmakande kaffe!!!! Han är verkligen värd det bästa och om du kan komma på nått bättre än Tassimo - be my guest!! annars låt mig vinna denna!!!

maria sa...

Som småbarnsföräldrar skulle jag och min sambo vara överlycklig över att vinna en tassimo. Vilken fin julklapp. Att få en god kaffe då dagen startar, bjuda vänner och familj. Hoppas på tur. Kram Maria

Madde sa...

Åhh det här är min dröm jag är helt förälskad i den. Jag var ingen kaffedrickare innan jag mötte den här. Nu är den höööööögst upp på listan hos oss. Men vi har väldigt mycket otur just nu. Tven gick sönder bara för några veckor sedan. Sambon vill ha tv hellre än en kaffemaskin. :(
Och när jag går upp fyra på morgonen VARJE vardag och jobbar ca 10 timmars pass så behöver jag något som kan ge mig en extra knuff speciellt nu när det är så mörkt ute så tidigt på morgonen.
Jag håller alla tummar och tår jag bara kan och kommer absolut skriva om det i bloggen i helgen. :)

kramar.

anna sa...

Jag har inte lärt mig dricka kaffe än och kommer nog aldrig att göra det heller. Till mina vänners stora förtret. "Inte så starkt den här gången" har man fått höra. Men med en Tassimo skulle de kunna få perfekta koppar vid varje besök! Och själv drömmer jag om att få avnjuta en kopp varm choklad ihop med dottern efter ett pulkarace!
Kram

anna med litet a
annamedliteta@gmail.com

Johanna - mamma till Leia sa...

Jag skulle vilja vinna för att den skulle vara en perfekt present till min kaffeälskande sambo. Så stolt över honom nu när han äntligen börjat studera till det han vill och på så sätt tryggar vår framtid :) Han är helt klart värd en fin julklapp efter allt hårt slit han redan gjort och har framför sig.

johannavictoria_@hotmail.com

AnnaC sa...

Jag skulle vilja vinna den till min älskade sambo som alltid ställer upp, inte bara för mig utan för alla i hans närhet. Han är en riktigt fin människa och det skulle vara så roligt att få ge honom någonting som han dels absolut inte väntar sig och dels skulle bli superglad för! Han gillar verkligen sitt kaffe och jag och barnen kan ju få oss en kopp choklad ;0)

Stina sa...

JAg skulle gärna vinna en Tassimo då jag varit i köptaget av en kaffemaskin flera gånger tidigare, men inte hittat den som passar vår familjs behov bäst.

JAg dricker mycket kaffe av alla sorter, men hinner inte brygga det jag för stunden är sugen på... Blir istället att jag aldrig dricker kaffe hemma om inte jag verkligen tar mig tiden att göra det :-(

MAnnen dricker té och varm choklad och det skulle vara lyxigt för oss som snart blir föräldrar till två blöjbarn att kunna få tiden att räcka till att laga vårt kaffe och té och få en stunds njutning trots att vi kommer att ha fullt upp!

Önskar, önskar, önskar mig en Tassimo såååå mycket!

KRAM Stina
fladdor@gmail.com
http://fladdor.se

Jessica P sa...

Jag är en tre barnsmamma som ÄLSKAR kaffe! För mig är det livsnödvändigt om jag ska orka vara vaken på dagen då min minsta bebis ofta vaknar klockan 04. Tänk sådan lyx då att inledda dagen med en god kopp kaffe. Där man faktiskt kan nöja sig med en kopp och inte myste brygga en hel kanna. Önskar jag hade råd att köpa en själv...men det är bara ett önsketänkande!

Kramis Jessica Pyykkö
jackie357296@hotmail.com

Lina sa...

Varken jag eller maken dricker kaffe dagligen (däremot är varmchoklad en riktig hit). Vi har ofta gäster, kaffedrickande sådana. Snälla skona våra gäster ifrån blaskigt nescafé.

Sara, mamma till pseudotvillingar sa...

Jag skulle vilja vinna en tassimo till min pappa, jag kan inte svara på varför han vill ha den men han tjatar om en hela tiden och är lite avundsjuk på min mammas (dom är skilda), det skulle va så kul att kunna ge honom en i julklapp eftersom han så gärna vill ha en men det ligger lite över vår budget om man säger så.


Sweetzazza@hotmail.com

Johanna sa...

Skulle gärna vinna en sån här - snart kommer lillebror till vår dotter och vad skulle då passa bättre än att bli en lattemamma på hemmaplan och ha mammabebisfikor hemma med goda kaffedrinkar?

Madde sa...

Jag skulle vilja vinna en sån här läcker maskin att ge till min pappa i julklapp!
Han är ett jättebra stöd i svåra tider och det dricks massor av kaffe där hemma!
Han är helt klart värd en sån här fin och mer därtill!

Josephine- Mamma till Elika & Nick sa...

Jag vill helt klart vinna den här som den kaffeoman jag är.. :-) Eller varför inte vinna den så jag kan ge bort den till min älskade mamma som även hon är en kaffeoman & ibland skulle vilja kunna göra sig en cappucino eller något annat gott... har tittat på en sån här maskin men fortfarande inte köpt någon. Tror hon skulle bli superglad om "tomten" kom med en i julklapp ;-)

arokar sa...

Hej! Jag skulle vilja vinna en Tassimo för att kunna bjuda min mamma på en kopp "jävla" kaffe. Hon kunde inte begripa varför alla svenskar kallade det för jävla kaffe när de handlade det hela tiden. Men mamma det heter Gevalia kaffe och är ett märke. Vinner jag en Tassimo ska jag bjuda min kära indiska mamma som alltid dricker te på en kopp "jävla" kaffE:-).

jda sa...

Jag önskar vinna Tassimo för då ska jag ge bort den till min älskade mamma och styvpappa, som bara har äckligt kaffe hemma hos sig.
Jag behöver riktigt kaffe när jag kommer och hälsar på!!!
Så det blir en julklapp till mig fast hemma hos dom!
Håller tummarna för min kaffehälsas:)skull
Kram Jda

Amy sa...

Det skulle passa vår familj utmärkt.. Då varken jag eller min pojkvän dricker kaffe så är det ju suveränt att ha portioner av kaffe hemma när man får gäster och att dom dessutom får välja vad dom vill.
Dessutom ger den mig och pojkvännen samt barnen god choklad och te! Den skulle med andra ord användas flitigt!

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Jag är gärna med och tävlar, vilket kanonpris. Om jag vann skulle det nog komma några lyckotårar.

Både jag och sambon (och de flesta vi känner) är riktiga kaffeomaner men det blir lite trist att alltid bara dricka bryggkaffe. Perfekt att ha lite olika kapslar hemma så man kan prova lite nytt.

Har även tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2010/december/tassimo-1712.html

info@annakarlsson.se

Anonym sa...

Vilken Maskin, klart jag vill vinna den.Här dricker vi kok kaffe i vanliga fall .Men med den här kan jag göra iordning en kopp till bara mej. Så smidigt att man dessutom kan göra flera saker. Jag håller mina tummar.

Lotta sa...

Min kompis har en och det är så jättegott kaffe!

Anonym sa...

Om jag vann skulle jag ge denna fina Tassimo till min älskade mamma i julklapp, så egentligen kan man väl säga att det är hon som önskar sig den! Hon dricker alltid tråkigt pulverkaffe och klagar jämt över hur mycket godare det skulle vara med en kopp bryggkaffe. Men vi har inte råd med någon lyxig kaffemaskin, så hon skulle bli så fantastiskt glad om hon fick denna av mig (och jag skulle bli den ultimata dottern hehe)! Och att jag själv är besatt av varm choklad skadar ju inte heller. :)

/Kristin - westernbloggen@hotmail.com

Sofie sa...

Så här ligger det till... Jag älskar att baka och bjuder ofta hem mina, vänner, nära och kära på nybakade kakor och bakverk. Till de små bakverken serveras alltid Nestles snabbkaffe (pinsamt). Jag hoppas jag vinner så att jag kan bjuda mina vänner på kvalitetskaffe från en Tassimo, nästa gång jag bjuder hem dem på fika. Tror att mina små bakverk kommer smaka bättre med en god kopp kaffe från en Tassimo!
//Sofie

Anna sa...

Hej! Är självklart med!
Jag vill vinna en Tassimo för att ge den till min pappa som älskar kaffe och det skulle vara OTROLIGT kul att ge detta i julklapp till honom.För han önskar inget speceielt så detta är ju perfekt.Det är ju också perfekt för mig och mina brorsor att man kan få varm choklad med smak av Marabou.
Skulle också vara kul att se pappas reaktion när han får se tassimon!!
Jag har skrivit om tävlingen i min blogg:http://anniiizzz.blogg.se/2010/december/tavling-hos-muppsan.html#comment

Åhh hoppas jag vinner
Blir så jäklar glad då
Kram :)

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Min älskade kaffelover till sambo fyller 30 på julafton och jag skulle älska att ge honom en så fin present!!!!:)

Sen att jag oxå älskar kaffe och att Oliwer gärna dricker varm choklad gör ju inte saken sämre;)


soffiz8210@hotmail.com

Anonym sa...

Den skulle verkligen underlätta i vardagen och sätta piff på tillvaron. Med en sån exklusiv sak ska väl inget behöva gå snett i morgonrushen.
Mvh Annelie M
a.e.m-49@hotmail.com

jenny klase sa...

Jag vill vinna en Tassimo för att jag behöver min styrke kopp på morgonen för jag ska orka med dagen..
Och vad kan bli bättre än en Latte då. den är helt UNDERBAR!!!!!

alexandra sa...

jag vill vinna för att jag är ensam i familjen med att dricka kaffe. sambon dricker te. och tänk att få ha en maskin till allt istället för en till varje dryck.
i tassimon kan man ju både göra kaffe, te och chokladmjölk så en dryck till alla i familjen.
det är ju så trist när man ska göra kaffe till sig själv. en kopp i kaffebryggaren känns så mesigt så man gör alltid mer och så slängs resten så meningslöst.
med en tassimo skulle vi bli mer miljövänliga. vi skulle inte slänga bort en massa onödigt kaffe. och vi skulle inte behöva koka på kaFfe och vatten till te:t i stå olik maskiner. så jag vill vinna för att det skulle underlätta för oss + att det är kul att bjuda på något mer än bara svart kaffe. :)

kram alexandra
axdal@me.com

Josefine sa...

För att vi är en riktigt kaffeälskande familj! En kopp kaffe gör så mycket. Den passar bra när man är glad, ledsen, irriterad eller vad som helst! I vår familj dricker vi kaffe till alla sinnesstämningar och oavsett väder och händelser. Det är ett viktigt inslag i våran värdag helt enkelt! Hade ju varit toppen om vi kunde få dricka kaffe från denna! Hade förgyllt stunder ännu mer!

min mail: fr0stskadad@hotmail.com

Ann-Kristin Bakken sa...

Ååååh... En kaffemaskin är nog det enda vi (vuxna) önskar oss i julklapp. Själv dricker jag kaffe på längden och på tvären, kallt som varmt.

Men tänk att få en rykande färsk latte macchiato på morgonen, eller en krutstark espresso så att man vaknar.

Eller varm choklad till hela familjen efter ett heldag i pulkabacken.

Har säkert tävlat på 25 olika kaffemaskiner men ännu så har lyckan gått till någon annan. Hoppas tomten hittar min adress denna gången.

God Jul!

pylonia@home.se

marianne.e2 sa...

Tänk bara så bekvämt och praktiskt det är med en Tassimo kaffemaskin.
Har man gäster så kan alla få sina smaker tillgodosedda.

marianne.eriksso373@gmail.com

Solbritt sa...

Både min man och jag är stora kaffeälskare. Vi tycker om kaffe i alla dess former, men dricker det för det mesta starkt och svart. Men det smakar bra med en cappuccino ibland eller en espresso om man har bråttom och ska ut. Så jag vill jättegärna vinna den här.

Ingrid sa...

Jag och min älskade sambo har önskat oss en sån här länge! Han är en riktig kaffetok som dricker ett par kannor kaffe om dagen. Jag är mer latte-typen, men framför allt varm choklad! Med en sån här mirakel-maskin så kan vi få lite extra lyx, varje dag! :)

Anneli sa...

Denna maskin skulle passa oss så bra.
På morgonen vill vi alla olika drycker ha.
Kaffe, te och varm choklad ska det va.
Vill ha, vill ha...
Den skulle va bra...
Mvh Anneli
gustavssonanneli@hotmail.com

Anonym sa...

Sexbarns (två bonusbarn) mamma o ett litet barnbarn, skulle underlätta när vi är alla med respektive! Olika viljer och smaker, gör att alla skulle få vad vi vill ha uten någon längre tid =)!
Min mali.
camilla.augustsson@hotmail.com

Marie Stålnacke sa...

En dag med en kopp kaffe i trevligt sällskap det är det bästa på dagen tycker jag. Man delar många skratt och många tårar över det man samtalar om. Livet är inte en dans på rosor och dela en kopp kaffe med sin bästa vän, det finns inget bättre...

Anonym sa...

Åh vad jag skulle vilja ge min vän Pernilla en Tassimo! Hon har pratat om att hon verkligen vill ha en sån, och det vore helt fantastiskt att kunna överraska henne med en riktigt fullträff-present. Vi ger inte varann julklappar, men vi har inte sagt nåt om nyårsgåvor ;)
/Jenny
jenny.landstrom [at] gmail.com

Ulrika Nilsson sa...

Har funderat på en sådan maskin länge, när man bor själv, kokar man sällan kaffe till sig själv men med en TASSIMO kan man ju enkelt göra en kopp att avnjuta bara för sig själv..dessutom är det en snygg design som tilltalar mig !!

Anonym sa...

Hej Ohhh jag verkligen önskar mig en Tassimo för det finns både choklad, te och olika kaffe sorter. Och så finns det röd och jag samlar på röda saker till mitt kök/hem. HA en trevlig jul o nyår.
Jag skulle bli så himla glad om jag vann detta!!:)
Kram Görel Karlsson
gorel_karlsson@passagen.se

Anonym sa...

En sexbarns mamma(+ två bonus barn)och ett barnbarn.Göra att vi blir många med respektive!Vi alla ha olika viljor och smaker =). Skulle underlätta att alla kan få det man gillar, utan att det tar så lång tid.
Min mail: camilla.augustsson@hotmail.com

Ann-Sofie sa...

Tassimo är bäst.
Jag har en redan och älskar den!!!Nu skulle gärna vilja förgylla min mammas tillvaro en Tassimo med. Har inte råd att köpa henne en då jag pluggar och lever på minsta möjliga inkomst, så jag hoppas att denna tävlingen ger mig en möjlighet att vinna en istället.
Hoppas hoppas hoppas ;)

Caroline Sager sa...

Skulle vilja lära min tedrickarkompis Madde att kaffe är den bästa drycken som finns
Hoppas därför att Tassimon av mig vinns =)

caroline.sager@hotmail.com

yvonne sa...

Jag älskar kaffe och vill ha det enkelt,vilket Tassimo skulle göra för mig.Tyvärr är detta bara en dröm då jag är en utav dom som råkat ut för försäkringskassan hårda regler och står utan egen inkomst. Min familj ( den jag har kvar.va på begravning igår) och min pojkvän klarar inte av att hjälpa mig mera.
En jul utan kaffe och goda drycker :(
så jag behöver knappast påpeka hur GLAD jag skulle bli om JAG vann =)

God jul

-fam bus- sa...

Jag själv dricker inte kaffe, men då min sambo gör det skulle jag vilja unna honom en riktig god kopp kaffe...

Han tycker nämligen att jag är så tråkig när han får dricka kaffe själv.

Kram kram

sarina.fredriksson@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill ha starkt, gubben svagt,
en Tassimo skulle genialliskt lösa vår konflikt!!

Helen Andersson sa...

Jag skulle vilja vinna en då jag precis har fått en egen lägenhet efter att ha bott i kappsäck i 6 månader då jag separerade från barnens pappa. Så med denna så skulle jag kunna fixa mig en egen kopp kaffe hur lätt som helst. Nu drar man sig för att man är ensam och man måste brygga minst 4 koppar. Som ensamstående och sjukskriven 2-barnsmor så har man inte så mycket pengar utan man tänker sig för jämnt och med den här kan man känna sig lyxig varje dag utan att behöva ha dåligt samvete.

Min mail är: handersson76@hotmail.com

Helen Andersson sa...

Jag skulle vilja vinna en då jag precis har fått en egen lägenhet efter att ha bott i kappsäck i 6 månader då jag separerade från barnens pappa. Så med denna så skulle jag kunna fixa mig en egen kopp kaffe hur lätt som helst. Nu drar man sig för att man är ensam och man måste brygga minst 4 koppar. Som ensamstående och sjukskriven 2-barnsmor så har man inte så mycket pengar utan man tänker sig för jämnt och med den här kan man känna sig lyxig varje dag utan att behöva ha dåligt samvete.

Min mail är: handersson76@hotmail.com

liselotte sa...

Hej! Vill verkligen vinna denna fina apparat, alla i familjen dricker kaffe, men vi jobbar olika tider så det blir alltid massa kaffe över när vi brygger och så vill man ju ha färskt kaffe när man ska dricka så då blir det att mycket hälls ut och slängs. Med denna skulle vi få varsin kopp när vi vill, Mvh liselotte.202andersson@telia.com

Frida The Queen Of Hisingen sa...

Varför ska jag en Tassimo vinna?
Kanske för att bjuda tomten på kaffe ska hinna
Kanske för att Gevalia är det godaste kaffet
Eller för att kaffesorts-utbudet på tassimon är så fett
Man inte bara kaffe kan få att dricka
Man kan även få choklad, the och esspresso på sin bricka
I vårt hem dricks både kaffe, cappuccino, the och choklá
Att kunna göra var sin sort enkelt vore så himla bra
Tänk om en Tassimo fick bo med mig i mitt hem
Så jag till nyår kunde bjuda gästerna på gott kaffe, alla fem
Jag i Tassimon blivit kär
Att ingen ha i mitt hjärta skär
Jag skulle ta hand om tassimon på bästa sätt
För den är så himla söt och nätt

Frida The Queen Of Hisingen sa...

Varför ska jag en Tassimo vinna?
Kanske för att bjuda tomten på kaffe ska hinna
Kanske för att Gevalia är det godaste kaffet
Eller för att kaffesor...ts-utbudet på tassimon är så fett
Man inte bara kaffe kan få att dricka
Man kan även få choklad, the och esspresso på sin bricka
I vårt hem dricks både kaffe, cappuccino, the och choklá
Att kunna göra var sin sort enkelt vore så himla bra
Tänk om en Tassimo fick bo med mig i mitt hem
Så jag till nyår kunde bjuda gästerna på gott kaffe, alla fem
Jag i Tassimon blivit kär
Att ingen ha i mitt hjärta skär
Jag skulle ta hand om tassimon på bästa sätt
För den är så himla söt och nätt

Linda Bronell sa...

Självklart vill jag vara med å tävla om denna toppenvinst!!
Denna maskin är ju verkligen det ultimata i köket eftersom att den har något som passar alla. Sen att det går snabbt och enkelt också är ju bara ett plus.
Verkligen den perfekta julklappen till en familj med trötta föräldrar, otåliga barn och gäster på snabbfika :)
Mvh/Linda

linda_82_99@yahoo.com

Anonym sa...

I vår familj älskar vi cappuccino. Varje gång vi vill ha en, måste vi till närmaste fik, och det är inte kul i en snöstorm. Med en kaffemaskin hemma skulle vi kunna göra cappuccino i vilket väder som helst och när vi vill.

amanda.b90@hotmail.com

Cecilia sa...

Vill absolut vinna denna fantastiska kaffemaskin. Perfekt att ha i köket och när nära och kära kommer på besök så kan de själva välja vilken sorts kaffe de vill ha. Enkelt och smidigt är det ultimata för vår familj =)

Annelie Isaksson sa...

Länge funderat på att skaffa nån slags kaffemaskin, är dock en djungel av olika modeller och märken på marknaden... Blivit lite bortskämd med jättegott kaffe hos grannarna från deras stora maskin. Här hemma är det bara jag som dricker - så en sådan känns alltför krånglig o stor. Blev bjuden på en kopp supergott kaffe hemma hos sonen, han hade gett sin sambo en Tassimo i present, och se där hade vi precis det som kan passa :)
En maskin för den ensamme kaffedrickaren eller till många gäste, med möjlighet till supergoda och lyxiga, krämiga alternativ - för alla smaker.
Med en Tassimo kan även jag få bjuda mina grannar på ett aromrikt, nybryggt och lyxigt kaffe :)
Dessutom skulle möjligheten till enkelt, gott o mysigt fika på säng under helgerna underlättas = Helt Perfekt
Annelie
mail: isaksson@mail.se

Anonym sa...

En maskin jag kan ge till min man som jag inte blir arg över när jag hittar den i köket! Att den gör gott kaffe är en bonus!

Josefin -Happy Days- sa...

Jag tävlar om denna fantastiska kaffemaskin till min nyblivna man i julklapp. Han har i många års tid önskat sig en så jag vet att det skulle betyda väldigt mycket för honom. Samt att det även skulle vara den perfekta julklappen att överraska med för han skulle aldrig förvänta sig att hans kaffemaksinsdröm skulle gå i uppfyllelse.

Sen tycker jag han förtjänar en extra fin klapp i år, något utöver det vanliga. Inte bara för att han är världens bästa make och kärleksfullaste pappa till våra barn. Utan även för att som plåster på såren skämma bort honom extra till jul då han tyvärr inte vart ordentliit uppmärksammad på sin 30-årsdag som var nyligen.

Mvh
Josefin Landhagen
josefin.landhagen@home.se
http://landhagen.blogg.se/happydays/

Linda wiklund sa...

tassimo, hör namnet smaka på det, lika ljuvligt som en kopp ny bryggt kaffe. tassimo den är snygg eligant och allt en kvinna vill ha. lätt och snabbt innan man ska ut me hunden på morronen, varmt å gott när man kommer in från vintens kyla. eller varför inte en kopp när man bara vill krypa upp i soffan dra en filt över knät och mysa till en film. en kopp när mia älskade ungar somnat på kvällen. en kopp choklad till sonen min, bjuda svärfar på en latte macciato. tassimo det är en kaffe maskin jag önskar mig allra mest i jul klapp. mail: lindaljunggren82@msn.com

Anonym sa...

En sådan här skulle vi så gärna vilja ha, men när man är föräldraledig och har 5 barn så räcker tyvärr inte ekonomin alltid till. Så nu hoppas vi på att tomten kommer till oss i år
maria.andersson@live.se

Anonym sa...

Jag och min sambo älskar verkligen kaffe och dricker massor....MEN, oftast räcker tiden bara till vattenkokare och pulverkaffe.
Önskar få tillbaka njutningen med kaffet, inte bara känslan av att "slänga" det i sig. Med Tassimon får vi helt plötsligt kaffe av bra kvalitet men ändå utan att behöva gå på café och dricka det.
miss_spock@hotmail.se

Madelene sa...

Hej, jag vill vinna en tassimo för att ge den till min mamma i julklapp. Hon har ställt upp så otroligt mycket under det här året som har varit väldigt jobbigt med sjukdom osv. Jag skulle verkligen vilja ge henne denna då jag vet att hon önskar sig en kaffemaskin som den kaffeälskare hon är. Hon förtjärnar den verkligen. Jag skulle ge den till henne på julafton, kan bara tänka mig hennes leende när hon öppnar paketet! God jul :)

Anonym sa...

Jag vill vinna en Tassimo för att jag har hört att de är gott kaffe.. Skulle passa oss perfekt, vi har 2 små barn och oftast väldigt stressigt hemma, skulle bli överlycklig att få en då vi inte har råd att köpa en själva..

God Jul
Louise
lollo1977@telia.com

Anonym sa...

Jag vill till min gäster ge vardagslyx med kvalité.
Att jag vill ha Tassimo beror på fler orsaker
men mest dess goda smaker.

Anonym sa...

Är en sann kaffemoster som dock framhärdar med med min kära perkulator men har förstås drömt länge om en Tassimo... skulle matcha perfekt med min lika signalröda köksassistent från just Bosch. Ska flytta i jul så det blir inte mycket till julstämning och den här godbiten skulle pigga upp min trötta varelse i allt som ska fixas nu. Bara höra av sig till min mailadress in_cava_vita@hotmail.com - "In cava vita" är latin för "I kaffe finns livet"! :)

God jul till alla!
Elisabet

Anonym sa...

Allt i ett,toppen. Tänk att slippa bryggaren för kaffet, vattenkokaren för te, kastrullen för att värma mjölken till chokladen......har bara en kokvrå, så en Tassimo borde absolut hedersplatsen få.

Mia sa...

Jag ska efter jul gå hem på föräldraledighet då vi väntar vårt fjärde barn. En Tassimo står överst på min önskelista i år då det skulle innebära en hel del lyx i min annars inte så glamourösa vardag. (vi har snart fått 4 barn under 6 år)
Den skulle ge mig en anledning att bjuda hem vänner och familj oftare för att bjuda på lyxigt kaffe, te eller choklad.
Att den dessutom har en snygg design gör ju att den passar perfekt i vårt nya kök.

Jag håller tummar och tår att jag denna av tomten får.

/Mia
mariah.carlsson@gmail.com

Unknown sa...

Denna maskin skulle för mig vara en dröm.
Då jag älskar kaffe latte, cappucino och choklad skulle sen passa perfekt i mitt kök.
Velat ha den länge men tror den får stå på önskelistan bra länge till.

Lina J sa...

Jag börjar tröttna på att dricka kallt kaffe om dagarna. Min treåring och niomånaders är trotsiga och vilda och man har inte en lugn stund. Min man är också hemma och han dricker inte kaffe, men med en Tassimo så skulle han säkert lära sig och det kan behövas i vårt hem :-)

Carola L sa...

Eftersom det bara är jag som dricker kaffe i familjen vore detta toppen till morgonkaffet. Jag cyklar till jobber redan 6.30, så varje minut jag sparar in är guld värd.

carola(at)officefixarna.com

Maria sa...

Jag hade velat vinna en Tassimo för att få lite besök..=) Mina gäster gillar inte mitt kaffe- är själv ingen kaffedrickare utan en varm oboj-drickare. Och mina vänner vill alltid hellre träffas hos dom än mig, för där finns det drickbart kaffe. Men med en Tassimo så är det nog hos mig alla babyträffar kommer ske =)
/Maria

Irene sa...

Älksar ju kaffe så jag skulle bli överlycklig om jag vann :-)

Jessica sa...

Ensamma mamman har det ibland lite tufft, en sån lyx finns inte ens på önskelistan. Tänk att få plocka fram denna och visa barnen, där den ena är latte/macchiato-drickare och den andra håller sig till choklad ännu. Att vinna är ju liksom enda sättet...

miss.jessie@tele2.se

Matmamma sa...

För att klara min kaffe abstinens på bästa sätt
är denna automatiska pryl för mig mer än rätt
en ampull i den fixar allt för mig
detta är en helschysst grej

Christina Carlsson sa...

Efter att ha renoverat köket och fiffat det till fullo, saknas det bara en sak. Tassimo, det finns en plats för dig! Både på köksbänken och i mitt hjärta.Vi väntar på dig!

Madelene sa...

Jag vill ge min mamma en Tassimo. Varför?, Jo, jag är så trött på hennes tjat om att hon vill ha en.
Snälla, för min skull!/Madde

Jeanette sa...

Jag är gärna med och tävlar!

Vi älskar kaffe och varm choklad i vår familj så det här hade varit en perfekt familjejulklapp.

Sofias o Adams vardag sa...

Åååh vilken dröm;) Har fem småbarn som är infektionskänsliga astma barn så sömnen snittar på 4-5 timmar per natt bra nätter. Kaffe är ett måste;) Med en sån här smidig maskin skulle vardagen bli enklare! Håller tummarna!

Sandra Larsson sa...

Jag dricker inte kaffe själv så jag är för snål för att köpa en kaffekokare för att bjuda gäster på så det blir snabbkaffe för dem. Men en Tassimo kan ju jag också ha nytta av då man kan göra både choklad och te i den!

Emsan sa...

Åh, vilken rolig tävling!!

Min motivering
Jeansen av, mysdressen på,
tar en kopp kaffe eller två,
njuter av tystnaden innan tonåringarna stormar in,
tar en liten chokladkaka, som bara är MIN!

lovetodance sa...

min pojkvän har tjatat om en kaffemaskin i evigheter, sedan tassimo kom på reklam så har han tjatat varje dag om att han vill ha en sådan, jag själv dricker inte kaffe, men däremot latte och varmchoklad är ju supergott, skulle väldigt gärna vilja vinna den här och överraska min sambo i julklapp och även pryda mitt kök med=)
jag håller mina tummar=)
kram kram
Malin
malin_asp@hotmail.com
http://lovetodance.blogg.se/

Cina sa...

För fler spontana kaffebesök och för lite extra vardagslyx !

Ha det gott ! // Cina

cinsaga@hotmail.com

susanne lydenn sa...

o jag vill verkligen vinna en tassimo,,,den verkar ju helt underbar,nu när det ska handlas julkappar så finns det ju inte pengar till en tassimo.....o jag bara ÄLSKAR kaffe,o min dotter älskar varm choklad......så jag får väl hoppas i alla fall för det kostar ju inget....hoppas,hoppas!!!!!!!!!!susanne....slydeen@hotmail.com.

Anonym sa...

Jag älskar kaffe, av alla slag! Är beroende och besatt, haha! Jag & min pojkvän har precis flyttat hemifrån och har just nu en gammal kaffebryggare vi fått av mina föräldrar.. inte så kul. Nu när vi bor själva är det ju lite tajt med pengar så det är inget vi har råd att köpa själva. Skulle vara jätteroligt att vinna!
God Jul önskar Sara

Johanna sa...

Jag vill vinna för att kunna ge min underbara mamma en fin julklapp vilket jag inte har råd med iår. Hon älskar kaffe, te och de flesta varma drycker, och våran kaffebryggare börjar bli i lite dåligt skick. Detta skulle vara den perfekta julklappen till henne. Jag skulle bli överlycklig om jag vann och fick ge den till henne :,)

*Håller tummarna*

Kram Johanna
e-post: joh_an_na_@hotmail.com

Anna S sa...

För att vi aldig har haft ngn NY bryggare, kanna, perkulator osv utan ALLTID begagnat/ärvt... Därför borde jag vinna denna skönhet! :)

livetsomanna@spray.se

Caroline Dyfverman sa...

jag vill vinna en maskin för att jag egentligen inte dricker kaffe men eftersom så många säger att denna maskin gör sånt gott kaffe så skulle jag gärna prova och tänk att få överaska min kaffe tokiga gubbe men en sån här häftig och cool maskin :o)

Mallan sa...

Hallå och god jul!!!
Vi är en kaffeälskande familj som just nu gör vårt kaffe i en presskanna som hålls ihop med plast-stripper.. Vi kollar på kaffemaskiner dagarna i ända och drömmer oss bort att vi ska ha råd med en!! Vår jul skulle bli komplett med denna gåva!! Vi har avkallat på våra julklappar för barnens skull.. Jag önskar mig en tassimo:)
God jul igen...
bergkvist_malin@hotmail.com

Laila sa...

Då det bara är en i familjen som dricker kaffe tycker vi att en valig kaffe maskin tar för mycket plats.En tassimo vor perfect för oss den är snygg och så kan vi andra 3 som älskar varm choklad också utnytja den .En perfekt julklap för hela familjen alltså !

bantarbritta sa...

glömde skicka med min mailadress:

bantarbritta@hotmail.com

Jennie sa...

Hej! :)
Snart går jag och min pojkvän in i flyttens värld med allt vad det innebär. Alla vet hur sånt tar på krafterna och hur lite tid man får till annat. Då hade det passat utmärkt med en tassimo :) Tänk att få servera alla hjälpande händer en kopp valfri smak från Tassimo istället för nåt blaskigt kaffe som legat i en termos alldeles för länge. Vilken känsla att få ge tillbaka nåt gott till dessa som ställer upp och hjälper till. Hade varit underbart! :)

Håller med om att detta verkligen är årets julklapp :)

Länkat här: http://uniqueangel.blogg.se/2010/december/tavling-tassimo.html

Kram Jennie

Jennie sa...

Oj, glömde min mail!! Pettersson_88_@hotmail.com :)

Anna sa...

Jag vill vinna för att dels så älskar jag kaffe, men också för att jag är ensamstående och skulle aldrig ha råd att överhuvudtaget kunna köpa en sån här maskin! Så för mig skulle en dröm gå i uppfyllelse! Tänk om den skulle bli min!

Mail: ewy37@hotmail.com

Viktoria M sa...

Jag skulle vilja vinna för att ge till min mamma i julklapp. Min mamma är tokig i kaffe (hon dricker vanligtvis runt 20 koppar kaffe om dagen, låter otroligt, jag vet! men det är helt sant) och jag tror hon verkligen skulle uppskatta att få en Tassimo i julklapp. Om hon någonsin skulle önska någonting i julklapp så kan jag nog med säkerhet säga att det skulle vara en Tassimo.

Hoppas på tur till min kära mamma!

Många kramar!

mail: pillooow@hotmail.com

Magdalena Jernström sa...

Hej!
Jag kan inte leva utan kaffe det första jag gör på morgon är att dricka kaffe, jag har en jättegammal kaffemaskin och kaffet smakar som en gammal socka så det skulle vara den bästa julklappen att vinna en tassimo kaffemaskin i år.

annica branting sa...

Jag har önskat mig en sån här sedan de kom ut på marknaden. Den skulle passa vår familj utmärkt då vi dricker kaffe lite då och då under dagen. Perfekt att välja vad man vill ha för kaffe och bara trycka på en knapp. Detta vore den bästa julklappen...någonsin!


annica@branting.org

Millah sa...

Sedan första gången jag hörde talas om denna så ville jag ha den men tyvärr så är den ganska dyr. I våran familj så dricker precis alla kaffe och det skulle betyda mycket att få bjuda vänner och familj på gott kaffe! kramar

suss sa...

Tänk att få smita ut i köket och trolla fram,
en underbar kopp kaffe till min älskade man,
i med en kapsel och vips är det klart,
ha en Tassimo vore ju alldeles underbart!

Moa - Leos mamma sa...

Vi skulle vilja vinna denna då min sambo är en riktig kaffeoman medans jag hatar kaffe. Till denna kan man ju även ha varm choklad osv så den hade suttit finfint i vårt kök. Bra och en massa olika val till alla smaker!

Nina sa...

Hej!
skulle vilja vinna denna åt min älskade man. Han har jobbat, ursäkta, arslet av sig för att vi ska få klart denna lägenhet som vi köpte plus att han jobbar på sitt vanliga jobb. Han är så trött och sliten stackarn. Han förtjänar en kopp gott kaffe om mornarna så att han orkar med dagen. framför allt så förtjänar han den för att han är mannen i mitt liv som gör allt för att vi ska få det så bra vi bara kan. Han förtjänar en úppmuntran.

kram Nina

nina_bergquist@bergnet.se

anniskattis sa...

Jag har precis blivit moster, tack syster.
Men hon har efter detta blivit så där som man kan bli, väldigt dyster.
Varje dag är hon trött och ovanligt tyster.
Jag vill så gärna bidra, med en tanke och en kopp i fred, och få tillbaka min egna kära syster yster!

God Jul!

önskar Anna

Suada sa...

Det är svårt att skriva en motivering om varför man ska vinna utan att låta överdriven, falsk och smörig. Men vid sådana här tillfällen går det nog inte att låta bli, för vem skulle inte blivit överlycklig av att få chansen att vinna ett så fin tassimomaskin? Så varför ska jag vinna? Egentligen kommer jag inte på en bättre anledning än de som redan skrivits av andra, utan jag känner väl som de flesta,- att jag hade blivit så grymt överlycklig. Jag har aldrig vunnit någon tävling, ändå medverkar jag i så många varje månad, och jag blir besviken varje gång jag ser de andra namnen som vunnit på tävlingarna men ändå fortsätter jag, för ändå har jag hoppet kvar om att kanske, kanske någon gång blir det min tur att få bli en vinnare. Jag och min festman ska flytta snart till en helt ny stad och vi väntar en son som kommer snart i Februari vi är så oehört lyckliga. Vi har funderat starkt de sista dagarna på en tassimo för vi ser hela tiden reklamen på TV. Jag älskar oehört mycket varma drycker i alla former. Jag har faktist önskat mig en kaffemaskin av min mor föra året och jag fick en men den är redan sönder ju. Min son som är 8 år gammal hade för sig att klätta upp på hyllorna för att hämta ner en tallrik som tur så hände ingeting honom men starckas kaffémaskinen råkade ramla. Nu säger han till mig men mamma nu blir det ingen Chokolad på kvällen:(. Jag är oehört tacksam för den fina tävlingen som du har! Förväntar mig inget .. men man får ju ändå chansa. Speciellt nu till vintren är det bra att ha en sån!
God jul och ett gott nytt år!

Liebe sa...

Jag skulle gärna vilja vinna denna kaffemaskin till min mamma. Hon kokar en stor kanna kaffe var fjärde dag ungefär, och dricker upp den i samma takt (hon värmer kaffet i micron de 3 ½ sista dagarna…smakar väldigt unket!). Följderna till detta blir att vi ALDRIG har nybryggt kaffe hemma, för om man häller ut det gamla äckliga kaffet så tycker hon att det är slöseri, vilket gör att vi övriga får gå kaffelösa. Men med denna smarta kaffemaskin kan hon brygga EN kopp när hon vill ha istället för att brygga en jättekanna som ska stå och unkna i flera dagar innan hon lyckats dricka upp allt! Win win för både henne och för oss övriga i familjen : )

Maritha sa...

Jag önskar mig en sån maskin,
den är så liten och fin.
Dessutom kan man själv välja,
vilka slags droppar man vill svälja.
Te kaffe eller choklad,
det gör vem som helst glad.
En Tossimo i köket,
underlättar i julstöket.
Jag håller alla fingrar och tår i kors,
vinner jag blir jag superglad förstås.

Louise sa...

Jag vill vinna en tassimo för att vi har länge drömt om en sån. Jag älskar kaffe så det skulle vara asgrymt att vinna en.

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Nu minns jag ju inte om jag redan tävlat här en gång... men tävlar en gån nu utifall att jag inte gjort det ännu, vill ju inte missa att tävla om denna skönhet!

Min sambo dricker inte vanligt kaffe utan bara espresso... vilket är såååå krångligt att göra i den krångliga maskin vi har här hemma.... som för övrigt är från stenåldern känns det som:)

Vill vinna denna så hela familjen snabbt och enkelt kan göra sig just sin favoritdryck!

kramar

busan_loosan@hotmail.com

Anonym sa...

Att vinna en Tassimo låter helt otroligt,
men jag kan inte tänka mig något lika roligt.
Espresso, latte eller en kopp choklad,
kafékänsla hemma gör mig glad.
Ber dig snällt att låta mig vinna,
så jag en Tassimo på Posten kan finna.

Karl sa...

Äntligen så skulle ja kunna komma hem till gumman med en maskin som skulle uppskattas, då den kan användas av HELA familjen!!;)

Karl

kvt@hotmail.com

Sandra Larsson sa...

Det skulle vara perfekt att ha hemma när någon kommer på kaffe då jag inte har någon kaffeapparat och inte dricker kaffe själv. Men med denna kan jag både bjuda gäster på supergott kaffe OCH att jag dessutom själv kan använda den när jag vill ha Choklad eller Te.

sandralarsson73@hotmail.com

Anonym sa...

Ja jag skulle verkligen vilja vinna denna coola maskin.Jag har önskat mej en sådan här kaffemackapär och hade tänkt mej att köpa en och överraska familjen men ack vad jag bedrog mej!
Förra veckan bet jag av en tand så pengarna fick gå dit istället:(
Hoppas nu på att tomten vet att jag varit riktigt snäll i år och slitit massor. Hade tänkt mej att få njuta av en god kopp kaffe med familjen så vi får väl se om fru fortuna finns med mej!
//Millan

millan9991@hotmail.com

Vivvi, Roger och Sam sa...

Just nu lever vi på min mans lön, för jag går hemma med vår son.
Min man har önskat sig en tassimo i julklapp men vet att det inte blir någon för det finns inga pengar till de.
Pengarna som blir över ger vi hellre julklappar till vår son som ska få uppleva sin första jul :o)
Så vilken överraskning min man hade fått om det stod en kaffemaskin i köket laddad med hans favorit kaffe (espresso)på julaftons morgon.
Mvh Veronika

Har länkat tävlingen : http://mittochdittmirakel.blogspot.com/2010/12/tassimo-t%C3%A4vling.html

Rikard Kallo sa...

Jag skulle gärna vilja ge en Tassimo till min älskling i julklapp. Hon tar hand om våra fyra barn och jobbar medans jag är borta och jobbar,så hon skulle behöva en välförtjänt paus med en god kopp kaffe och våra barn skulle kunna få en kopp varm härlig choklad när de kommer in från pulkabacken..
Rikard

Anonym sa...

Kaffe det är mitt liv det, skulle gärna vilja vinna en tassimo för jag älskar kaffe. Vi har en perkulator men det känns lite onödigt att sätta igång den när man blir lite sugen på kaffe eller något annan varm dryck. Skulle bli överlycklig om jag vann.
Kram
Babs

Mia sa...

Denna kaffemaskin skulle passa perfekt i vårt kök,
När vänner och släktingar kommer på besök,
Den kan tillfredställa alla smaker,
sommar som vinter och i juletider till pepparkakor.

Kram Mia (lowa_82@hotmail.com)

Katitzi sa...

Utan en Tassimo i jul,
så blir det inge kul.
Tänk att få lyxigt kaffe, te eller choklad varje da'
det vill hela familjen så gärna ha!

Alexandra sa...

Jag skulle vilja vinna tassimo till min älskade sambo som verkligen har funnits där för mig under tiden med svåra saker med min son o nu lever på hans lön nu när jag är hemma med min son, hade varit så kul o kunnat ge honom denna så han kunnat få kaffe när han hade viljat.
MVH
Alexandra

En helt vanlig Isabell sa...

Vi önskar oss en Tassimo för att dom har så himla gott kaffe och för att jag ska börja
studera till våren och nu har jag fått en lååång lista på böcker som jag måste köpa. Har
inte ens pengar för dom
så jag hade gärna velat unna mig någonting här vid jul och denna hade varit ett riktigt plåster
på såren. Så ge mig denna fina tassimo så kan jag hålla mig vaken och pigg alla långa nätter med
plugg och tentor.

Min mail: bellybus@hotmail.com

Har också länkat på bloggen:

http://belllybus.blogg.se/2010/december/tassimo-2.html

Mikaela sa...

Hej! Jag heter Mikaela. Jag skulle så gärna vilja vinna denna kaffemaskin till min pojkvän i julklapp! Han är en riktig kaffeälskare men vi är båda studenter så man har ju inte så särskilt mycket pengar över till sådant här lyx tyvärr! Jag har ändå tänkt tanken att på något sätt försöka samla ihop pengar till en sådan här, för jag vet hur glad han skulle bli. När jag såg denna tävling, så är jag ju tvungen att delta! Tänk om jag kan vinna hem den här perfekta julklappen till min älskling :) Håller tummarna. ha det så bra / Mikaela

Anonym sa...

Blev så ivirg att jag glömde skriva ner min mail :D haha cookie_cookie_90@hotmail.com

Jenny sa...

vi skulle vilja ha en eftersom jag älskar choklad och mina föräldrar kaffe. skulle vara så himla smidigt och gott med en sånhär.

Nettan Moberg sa...

Jag skulle vilja vinna denna eftersom den har snygg design och för att slippa göra ordning min perkulator varje gång jag vill ha kaffe :)

harrieth sa...

-20 grader visar termometern, tänk att få göra en kopp gott kaffe och krypa upp i soffan med en bok.Det kallar jag livskvalitet.

Lindet sa...

Hejsan! Jag är absolut med och tävlar, vilka toppen tävlingar du har :)

Varför vår familj önskar oss en Tassimo till jul?
Nu är vi inne på kaffebryggare nummer 4 på de senaste 2 ½ åren. Det verkar inte spela någon roll vad vi har för märke, det är något fel på dem iaf. Hela tiden någon funktion som ger upp och då blir det panik här hemma, att vara utan kaffebryggare under "utredning av bryggaren" är ingen hit. Så nu hoppas jag att vi kan kasta den här skrotmaskinen på tippen och få ställe en lyxig Tassimo i köket istället.
Vi är aldrig ute och fikar, vi har varken tid eller råd med det och därför skulle det vara extra skoj att få ha ett eget minicafé hemma i köket. Då kan vi ta en cappucino varenda dag ;)
(Sambon började till och med att dricka kaffe för ett par veckor sedan, kors i taket.. haha. Nu är vi två som klättrar på väggarna utan kaffe)

Kram Lindet
fors_linda@hotmail.com

Therése sa...

När jag brygger kaffe hemma så får jag aldrig till det, antingen blir det för svagt eller för starkt. Så jag skulle vilja vinna den snygga kaffemaskinen. Efter som min sambo inte dricker kaffe så vill han inte ha nån. Men jag vill :). Och när man är mamma ledig är man ju inte gjord av pengar.

/ Therése theresew79@hotmail.com

care69 sa...

Jag är absolut med!
Jag vill vinna till min man för han är en stordrickare av kaffe men han vill alltid ha nybryggt. Och med en Tassimo kan det ju inte bli fräschare eller hur.

care69(at)live.se

mariaeliadis@gmail.com sa...

Jag och min sambo väntar vårt första barn 31/1 och jag har bara en gravid-craving, KAFFE! Jag bara älskar alla sorters kaffe men det man får med Tassimo är dock det bästa. Tänk om jag skulle vinna en... Då vore jag evigt tacksam. Mammaledigeten är då räddad! :)

Anonym sa...

Vilken häftig maskin!
Jag tycker så mycket om kaffe, men tyvärr får jag en svår magkatarr genast jag dricker lite kaffe. Jag har varit tvungen att sluta med det helt och hållet, men oj så mysigt om jag kunde tillreda varm choklad som känns så lyxigt. Dessutom kan jag bjuda min pappa på olika kaffe-sorter. Alla olika kaffesorter är enligt min pappa (och mig) otroligt gott.
Tänk att man kan göra så mycket med en liten manick!

Hälsningar Sandra
santtu_nyberg@hotmail.com

Sanna sa...

Om jag inte har helt fel nu efter ha kollat igenom alla kommentarer två gånger, har jag missat att delta här vilket är väldigt konstigt då jag vanligtvis brukar delta i ALLA dina tävlingar.

Hur som helst andledningen till att jag vill vinna en Massimo är för att jag går i tankarna om att flytta hemifrån med min dotter nu till nästa höst och det vore toppen med en fin och lite dyrare maskin som lyxar till vardagen lite i vårt nya hem.

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Emma sa...

Efter en jävlig separation med karln, som ledde till att jag och sonen fick flytta hem till min mamma, så har vi nu efter två månader fått tag på ett hus. Inget skulle göra min första morgon i vårt hus mer fulländad än att få göra en choklad till sonen och en kaffe till mig, sätta oss framför brasan och efter två månader få känna att vi äntligen har fått landa. Med en tassimo i vårat kök!

Emilia sa...

Varför jag och min familj önskar oss en Tassimo maskin är för att vi håller på att bygga ut, eller renoverar kanske man ska säga, vårt hus och det har vi gjort i något år (vi är lite sega) och det är alltid kallt i huset (speciellt nu under vintern, jag fryser hela tiden :S) då det drar lite överallt då det inte riktigt är färdigt och vissa fönster täcker även dåligt så vi går liksom runt och fryser hela tiden och vi springer runt med morgonrockar och tjocka tröjor och tofflor på fötterna för att hålla oss varma, så det skulle verkligen sitta fint med en Tassimo kaffemaskin då vi skulle kunna göra gott varmt kaffe och varm marabouchoklad, mmmums. Så detta skulle vara en perfekt julklapp till mig och min familj då vi verkligen skulle behöva få upp värmen i våra kroppar då kylan drar in i våran fortfarande pågående renovering av huset.

Bandana sa...

OJ vad många kommentarer. :O

Jag är i alla fall gärna med och tävlar om maskinen.
Här är min motivering:

På morgonen när jag ska gå på jobbet så ligger jag ofta och snoozar, snoozar, snoooooz så länge jag bara kan. Även om jag inte riktigt funkar som människa innan kaffet.
Hinner brygga mig en kopp en dag av fem i veckan då jag orkar låta bli snooze-knappen. Med den här maskinen skulle jag hinna dricka kaffe VARJE morgon! :D Dessutom är jag smått galen i själva maskinen. Har nu deltagit i fyra tassimotävlingar. Ingen vinst dock. :)

God Jul!

Therese sa...

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle vilja vinna Tassimon för att ge den till mina föräldrar i julklapp. De har haft ett tufft år och nu skulle det bli kul att kunna skämma bort dem lite extra :D
Ja, jag hoppas verkligen på en vinst!
Therese
essimjau@gmail.com

Anna Vid sa...

Hejsan!
Jag är gärna med och tävlar.

"En perfekt maskin för stora och små,
Passar till exempel när man är frusen från topp till tå.
Jag vill gärna vinna denna trendiga Tassimo från Gevalia och Bosch, och hoppas på lyckan förstås.
Att kunna dricka en kopp varm choklad efter dag med dottern ute i snön så kallt, vore rätt ballt.

Har tipsat på min blogg:
http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/december/17-dec-vinn-arets-julklapp-en-tassimo.html

Mvh//
Anna Vid
melinasmamma@live.se

Anonym sa...

Både jag och min fru kan bara drick en liten skvätt kaffe varje dag (är koffeinallergiker), men älskar ändå kaffe! Snälla ge oss denna fantastiska maskin, så vi kan få njuta av detta livselixir!
anders.sixtensson@telia.com

Jelena sa...

Varför skulle vi vilja ha den i julklapp...Jag älskar choklad av alla dess slag och te, maken däremot dricker väldigt gärna kaffe men då han är den ende i familjen så har det blivit så att han får nöja sig med pulverkaffe, han tycker att det är onödigt att sätta på kaffebryggaren bara för en kopp. Och jag vet att han saknar att kunna ta en kopp när han blir sugen. En tassimo skulle ge min make en god kopp kaffe i olika utformanden och så skulle tassimo ge mig en god kopp varm choklad eller te. Ja kort o gott det skulle bli en härlig o uppskattad julklapp till mig och min man eftersom I år prioriterar vi bort julklappar åt varandra, det är bara barnen som får ngt under granen.

Mattias sa...

Julen är för oss en tid då familjen äntligen åter samlad finns.
Där vi njuter av varandras sällskap, pratar om året som varit och det vi minns!

Men visst är det med vår släkt som med så många andra,
efter en tid tenderar det att leda till att vi knappt står ut med varandra.

Svärmor tjatar om ditt och datt och mamma likaså,
Det är trångt och man önskar att man lite egentid skulle kunna få.

Men samtidigt är det ju det som är charmen med hela denna grej,
och alla dessa människor som ibland är irriterande är ju samtidigt väldigt viktiga för mig.

En Tassimo skulle definitivt leda till en kaffepause med lugn och frid,
något som verkligen behövs då släkten är samlad och stressen som värst, så här i juletid!

Jag håller tummarna och tipsar givetvis också om tävlingen här:
http://villduvinna.blogg.se/2010/december/17-dec-vinn-arets-julklapp-en-tassimo.html

Ha en fortsatt god jul!

Vänligen

Mattias, mr22ga@hotmail.com

Shehed sa...

Min familj är en äkta kaffe familj & ifall jag vinner denna maskinen skulle vi blivit väldigt glada! Det passar perfekt nu när man vill ta en kopp kaffe och kolla på film.

God jul & gott nytt år!

epost97@hotmail.com

Dependent on social services sa...

Jeg elsker kaffe og ofte har jeg lyst på en virkelig GOD kaffe, men som ensamstående blir det altfor ofte snabbkaffe og kokt vatten. Med denne kaffemaskinen blir det mye enklere å lage kvalitetskaffe, selv med bare en i husstanden.

Anonym sa...

Det godaste kaffet som finns är just Gevalia vilket jag har druckit sedan kaffet hittade hem till mig. Även min mammas favorit..minns dom stora Gevaliaburkarna på 60-talet. Nåväl skulle vilja njuta av en Tassimo..vilken lyx

Sofia sa...

Mitt lilla hushåll som jag precis flyttat in i består bara av mig själv, men visst skulle det vara alldeles fantastiskt att kunna bjuda Nära & Kära på allt från A till Ö i kaffe och chokladväg när dom kommer över och kunna fylla allas önskemål. Blir många vändor med min lilla kaffepress just nu! Ett stort plus i kanten att denna underbara Tassimo skulle passa alldeles förträffligt i mitt i övrigt Svart-vit-röda kök :) Håller tummar och tår på den perfekta julklappen!

Anonym sa...

Vi vill vinna för att med 5 barn i familjen, varav de minsta är skitsmå, dvs 16 resp 3 månader är det tydligen stört omöjligt att hinna dricka en kopp nybryggt varmt kaffe. Kaffet hinner gå både en och två gånger i micron innan det hälls ut. Jag älskar kaffe, med det ska vara nybryggt inte micrat x flera. Jag behöver den där maskinen!
Mvh Hanna
samuelsson79@hotmail.com

Hasse Henriksson sa...

Kaffestunderna blir med min tjej och Tassimo extra heta, mer får inte juryn veta!

Hasse Henriksson
henriksson774@hotmail.com

Anonym sa...

För en mamma med student som pluggar natten lång,
är kaffe inte en önskan utan ett tvång.
Hoppas MUPPSAN tänkt- vilken fyndig böna,
denna familj vi gärna belöna.

Malin - Tultan Linnéas mamma sa...

En tassimo vill vi gärna få i julklapp för här här hemma hos oss älskar kaffe båda två. Sen har vi sagt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra i år , våran dotter kommer däremot få många fina klappar. Så då hade en tassimon vart fin att få som klapp till mig och min man :)

Kramar

evamar sa...

I min familj är vi fyra personer:

Mamman är tefantast
Pappan älskar svart kaffe
Flickan har blivit latte-o-man
och pojken föredrar varm choklad...

Gemensamt fika sker alltså på stadens kafé och det blir dyrt vill jag lova. Med en Tassimo skulle vi kunna fika tillsammans hemma.

Ps. Jag länkar hos mig:

http://evamar.blogg.se/2010/december/tassimo-17-dec.html

Anonym sa...

Jag som inte ens kaffe lyckas koka,
därav tycker kompisarna att jag är en riktig toka.
Vilken dröm att med ett enkelt tryck,
rakt ner i koppen, få denna ädla dryck!
Med en vinst skulle jag återfå lite respekt,
och mina vänner bjuds in på underbart kaffe direkt!

Mvh Petra
frallanelsa@hotmail.se

Anonym sa...

Vi älskar cappuccino, så varje gång vi är sugna blir det att ta sig till närmaste cafe. Det är inte kul när det är snöstorm. Ta på sig flera ton kläder och så. Med en kaffamaskin hemma kunde man dricka det i bara underkläder framför TVn. Skulle vara underbart mysigt.

/ Amanda

amanda.b90@hotmail.com

Linnéa - Mamma till Pärla sa...

Jag är med!!
Min sambo går alltid upp tidigare än mig på morgnarna och när jag ska upp så står kaffebryggarn fortfarande på så antingen får jag dricka kaffet som har stått på värme ett par timmar eller så får jag kasta ut det för att göra nytt. Vi har länge, länge sagt att vi ska köpa någon slags kaffemaskin men det har inte blivit ännu. Och vad är bättre än en smidig maskin som gör både kaffe och varm god choklad som passar perfekt denna årstid. Med den här maskinen så slipper jag påvärmda slattar och det är perfekt när man bara ska göra en kopp kaffe till sig själv.
Jag håller tummarna stenhårt nu! Jag skulle bli så lycklig om denna Tassimo skulle komma hem till oss :)

Anonym sa...

Måste lära syrran att dricka kaffe så att hon kan bli vuxen. Hon är inte glad för kaffe, men om vi hade haft en kaffemaskin som gör gott kaffe skulle det bli lätt att lära henne.

kristin352@hotmail.com

ann henriksson sa...

Jag vill bjuda Tomten på Tassimo-kaffe såklart, att just jag får vinna den vore underbart!
ann henriksson
nr1ah@bredband.net

bakformen sa...

En kaffemaskin på Muppsans blogg jag fann med snygg design och juligt röd så grann.
Alla i familjen önskar en sådan i present och vi har också en önskelista till tomten sänt.
Men för att denna önskan verklighet ska bli då måste tomten lämna en kaffemaskin när han åker förbi.
Då skulle jag av glädje sjuda och alla mina vänner på valfritt kaffe bjuda.
Behöver aldrig känna oro över att kaffet inte blir godkänt, för Tassimo bjuder på utmärkt kvalitet och ett brett sortiment.

Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com

Anonym sa...

För husfridens skull vore det en dröm med denna apparat. Alla kan enkelt fixa vad de vill ha. Mest nöjd blir troligen jag.
Mvh Annelie
a.e.m-49@hotmail.com

Marie sa...

Vår kaffeapparat gick sönder igår! Risken för en inte så fridfull jul härjar bakom knuten. Det vore underbart att vinna denna fina Tassimo så att min älskade sambo åter kan få sitt morgonkaffe och bevara julefriden!

Kram
marie (marie.wiik@gmail.com)

alexandra sa...

Jag skulle vilja vinan denna till min flickvän som en julkapp, för i år har jag inga pengar och då får hon ingen julklapp... Hon älskar kaffe och dricker säkerligen 10 koppar om dagen, lika så jag. Detta skulle bli det perfekta julklappen till henne då jag verkligen vill ge henne något. :)

alexandra.tkauc@hotmail.com

Anonym sa...

Kära tomtemor! Detta vill vi i vår familj vinna eftersom kaffemuggen har blivit som en ascessoar .Tänk då att få lyxa till det med att välja vilken kaffedryck,te eller varm choklad.En Tassimo vill vi gärna ha=) Kram Malin(tednygren@hotmail.com)sambons mail!

Anonym sa...

Ber om ursäkt om det blev flera!
Kram Malin

Anonym sa...

Hmm... Det är en mångsidig maskin som kan uppfylla många önskningar. Barnen älskar varmchoklad och te, medans jag och min sambo älskar kaffe i alla dess olika slag. Det bästa med en tassimo är just alla valmöjligheterna! Och sen är det ett plus att det går snabbt också, och det är bra när man som stressad småbarnsförälder vill ha en kopp kaffe :)

Jag håller mina tummar och tår att herr tassimo flyttar in hos oss snart!
Mvh Susanne
suss-i-duss@hotmail.com

Rolf sa...

Kanske det är på tiden att jag lär mig brygga mer än vanligt enkelt bryggkaffe. Kan andra slag av kaffen vara goda? Jag tvekar men kanske denna apparat kan lära gamla hundar att sitta. Jag menar att tänka om. Nyfiken på vad den kan göra.

Ingrid sa...

Hur kan man inte önska sig en?

Eftersom vi är lite svårflyttade även juletid med våra sex barn har det blivit vi som står för julfirandet för släkt och eventuella ensamma vänner som inte har någon att fira med. Det vore kanon att kunna välkomna alla in i värmen genom att bjuda på kaffe från en Tassimo. :D

ingridhytt@yahoo.se

Vicky M sa...

Vi skulle vilja vinna denna för att den först hade passat in perfekt i vårt röda kök, men det viktigaste vore nog att vi alla hade varit snabbare på ett gott humör på morgonen, eftersom man hade fått en kopp kaffe vaäldigt fort med denna goding :)

http://vicktoriamurawska.blogspot.com

Anne sa...

Hittills en sann teälskare, som nästan känner sig mobbat ibland för att inte dricker kaffe, vill lära sig dricka kaffe från och med nu. Men då vill jag ha gott kaffe och inte någon blask.

Lilla J sa...

Min man en fantastisk människa är!
Han är den jag håller allra mest kär.
Eller ja, han kommer förstås efter barnen,
men så underbar att han förtjänar något speciellt under granen.
Han är en riktig kaffekärring,
nästan det behövs avvänjning.
Detta eftersom kaffemaskiner har ett så högt pris,
men om just denna har vi inte hört något ris!
För en sådan är han verkligen värd,
och en från Tassimo är helt klart önskvärd!

Tack för en kul jultävling!

Kramelikram Johanna

johannarogersson@bredband.net

malin_rautila@hotmail.com sa...

Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll!
För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll.

I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!

Vi är föräldrar och oftast jädrans bra sådana sådetså,
vi leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
Förtjänas inte detta att firas så sig? Med en härlig Tassimo till sambon och mig?

Jag håller tummarna och tipsar givetvis vidare om tävlingen i högerspalten i familjens blogg på http://theotott.blogg.se

Kramar Malin

Johanna sa...

Jag skulle vilja vinna denna för detta skulle bli den ultimata julklappen till mina föräldrar (och mig själv). Det skulle underlätta, bara trycka på en knapp och vips så har man en god kopp chokladmjölk med mera.

Henrik P sa...

Jag får så sällan oväntat besök. Men om jag har en Gevaliamaskin kanske folk börjar dyka upp oanmält!

Anonym sa...

Håller alla tummar och tår att få vinna den fina maskinen. Då ska min älskade fru få den i present. Hon har haft det väldigt kämpigt på alla vis ett bra tag nu, så hon behöver verkligen piggas upp. Hon älskar latte så om den hamnar i vårt hus så lär maskinen gå varm. Hoppas!

God Jul!
Rolf
roffe121@spray.se

Anonym sa...

En sådan maskin vill jag verkligen vinna. Det är så dyrt med latte ute, så varför inte fixa en själv hemma i köket. Håller tummarna!

God Jul!

Kram/ Birgitta
abrahamsson.b@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill vinna maskinen, så jag kan få bjuda min kära mamma på en god latte när hon hälsar på. Det skulle hon verkligen uppskatta. Hoppas!

Ha en skön Jul!

Kram: Madelene

maddevla@hotmail.com

Anonym sa...

Tänk om jag fick vinna nu och få överaska min helt gudomliga svärmor med den fina maskinen. Hon ställer alltid upp på våra barn när vi behöver henne. Hon är guld värd maskinen, för hon älskar latte så mycket och våra små barn. Snälla!

Mvh/ Tommy
saxen2009@live.se

Anonym sa...

Vilken fin maskin. Den vill jag vinna till min helt underbara kvinna. Bara för att hon ÄLSKAR en krämig latte och att jag ÄLSKAR henne så himla mycket.Hoppas hoppas!

GOD JUL!

Robban
robschir@spray.se

Anonym sa...

Tänk om jag har tur nu och få vinna den fina maskinen. Då ska jag ge den till min älskvärda tjejkompis som alltid har tid för mig när jag behöver prata. Hon är toppen. Håller båda tummarna nu!

God Jul!

Nvh: Stefan
steffe732009@live.se

Hemmets rariteter sa...

Kaffe, cappuccino, varm choklad
allt går lika bra!
Tassimo vill hela familjen ha!
En snygg röd kan vi ta!

God Jul önskar Frida med familj
fridabeckman@hotmail.com

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos