Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 4 december 2010

GÄSTBLOGGARE - JESSICA

Hejsan! Jag heter Jessica Pyykkö, är 31 år och är en halvgalen mamma med tre underbara barn som bor i Bromölla kommun som ligger i skåne. Jag fick mitt tredje barn i mars. Min lilla prinsessa fick namnet Emma och var en underbar gåva! Hennes pappa valde att lämna oss när hon var 4 veckor gammal. Nu började många månader av kämpande med alla tre barn. Inte helt lätt och tänka på att bli av med alla gravidkilon då! Men nu i augusti när min Emma blev 5 månader så blev det äntligen MIN tur!
~~
Jag hörde talas om NOKA. Har testat många olika pulver. Nutrilett, modifast och cambridge. Ingen av dessa var goda och det var en plåga att dricka. Fick då ett gratisprov från NOKA hemsida på facebook. Pang! Var ju supergott! För första gången på många månader så satsade jag på mig själv. Jag köpte hem flera paket med NOKA och satte fart, - 15 augusti satte jag fart. Byte ut två mål om dagen. Vägde in mig på 82, 5 kg. Var duktig med min viktresa. 1 vecka senare vägde jag 77,9, 18 dagar efter starten visade vågen 76,9 kg och efter cirka 1 månad var jag nera på 75 kg som var min innan gravid vikt! Jag är supernöjd med NOKA . Den har givit mig en smalare kropp, bättre självförtroende och en underbar höst! Jag har fortsatt med Noka och väger idag 73,4 kg. Har som mål att nå 70 kg, och då såklart med hjälp av NOKA .
~~
Jag älskar chokladshaken. Den tar väck så gott som allt sötsug! Sedan är det vanlijshaken med lite kanel. Tänk att nått som är så nyttigt kan vara så ljuvligt gott! Jag har NOKA att tacka för all ny kraft och mitt nya självförtroende. Jag kommer alltid ha det hemma och vet att jag kan lita på att det hjälper om bara viljan finns! Vill du fortsätta följa min resa så går det bra på: blogg.mama.nu/jessica3barnsmamma Önskar er alla lycka och en god jul :-)

bloglovin

2 kommentarer:

Elin *paraflaxen* sa...

Härligt!
Bra jobbat! Du kommer nå ditt mål.
Visst är det mäktigt när man tittar sig själv i spegeln och ser förvanlingen man själv gjort!!!

Lycka till i fortsättningen!

Sandra - mamma till Molly sa...

Härligt att läsa att du tar hand om dig själv trots att det har varit och är jobbigt!! kommer fortsätta följe dig på bloggen :) /Sandra

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos