Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 3 december 2010

GÄSTBLOGGARE - SANDRA

Hej på er alla läsare av Muppsans blogg.

Jag har fått äran att gästblogga lite...

Kan börja med att presentera mig för er som inte vet vem jag är.
Sandra heter jag, 23 år och är bosatt i härliga Dalarna, närmare bestämt Falun tillsammns med min fästman och dottern Molly som föddes den 25 maj i år. Vi har även en liten fyrbent vän vid namn Ludde och är 12 dagar yngre än Molly.

Ni som följt Muppsans Noka-utmaning kanske kommer ihåg att jag var vinnaren av omgång 1?

Muppsans utmaning har verkligen förändrat mitt liv. Tänk att två veckor gjorde en sådan stor förändring på mig.
Under de två veckorna bytte jag ut alla måltider mot Noka's shakes och åt soppar av ett annat märke som jag inte tänker nämna här eftersom det är NOKA jag vill rekomendera i första hand.
Under de två veckorna gick jag ner 5,9kg och fick ett rejält bra självförtroende och min sambo tyckte jag blev en helt annan person med mer energi och glädje.

Idag är det dag 11 i Muppsans omgång nummer 2 med Noka. Första veckan bytte jag ut ett mål för jag var sjuk men den här veckan har jag bytt ut alla mål igen. Faktiskt tycker jag att den här gången gick det bättre att byta ut allt. Jag vet att min magsäck har krypt i storlek tack vare förra gångens omgång med Noka så att äta mat nu är roligt. Jag känner mig mättare fortare och behöver inte alls äta lika mycket som förut. Jag småäter inte längre och skulle jag känna ett sug efter något tar jag ett stort glas vatten istället eller en frukt.

Efter den första utmaningen har vågen stått stilla. Den visade +1kg förra veckan men det tror jag mest var vätska i kroppen. Annars har vågen stått still trots att jag ätit mat varje dag. Är så tacksam över att den inte visat mer plus än ett kilo. En sak ni andra ska komma ihåg att göra om ni vill prova Noka-dieten är att mäta er. Jag har inte mätt mig på länge nu med när jag skulle köpa nya bh:ar förra helgen fick jag gå ner en storleken runt brösten. Snacka om att jag blev rålös över det och ännu mera rålös blev jag när jag skulle prova tröjor förra veckan. Tre nya tröjor gick jag fram till kassan med och köpte. Tre stycken tröjor med en storlek mindre än vad jag brukar ha. Jag log hela vägen hem, satte på mig en tröja och gick ut till sambon för att visa och berätta om storleken. Tårarna var inte långt borta kan jag säga. Det här är lycka!

Det här är bara början på min viktresa. Jag vill inte gå ner en massa kilon över en natt utan tänker långsiktigt och tar några kilon i taget. Mitt mål är dock att komma ner på tvåsiffrigt. I dagens läge är det 7kg kvar till det.

Några tips till er som vill gå ner i vikt är att hela tiden dela upp små mål som ni vill nå. När ni nått dit belöna er själva med något som till exempel en massage, en stund njutning i badkaret eller en ny tröja. Bara ni tänker långsiktigt och inte tror att ni ska gå ner en massa kilon över en natt för då kan ni lika gärna gå och göra en fettsugning. Se även till att slänga ut allt onyttigt ni har hemma. Finns det inga kakor hemma kan ni inte heller gå och ta en kaka när ni blir sugna. Åk inte heller och handla när ni är hungriga för då kommer ni garanterat att slänga ner onödiga saker i varukorgen. Är ni ute för att fira eller åker iväg på kalas är det okej att smaka en bit tårta men tänk efter före. Behöver du verkligen den biten och om du verkligen vill ha ta då en liten bit bara för att stilla begäret!

Jag vill samtidigt tacka er som pappat och peppar mig i min viktresa. Som ja sa har jag bara börjat och jag tänker långsiktigt. Mitt mål är att komma ner på tvåsiffrigt till den 19 februari nästa år då jag och sambon åker tillsammans ner till Hasseluddens SPA för att njuta av min vinst jag vann i förra Noka-utmaningen här hos Muppsan.
Vi ska äta god mat, njuta av massagebehandlingar och spendera natten på hotellet. En perfekt dag för att fira våra fyra år tillsammans och skåla för min viktnedgång!

Ni kan följa min viktresa och min vardag via min blogg som ni hittar på den här adressen: surrovich.blogg.se

Tack för mig och jag hoppas att jag har inspirerat er!
/Sandra

TACK SNÄLLA SANDRA!! Vilken inspirationskälla! Någon fler ur Noka gänget som vill dela med sig i form av ett gästbloggsinlägg? ;-)


bloglovin

5 kommentarer:

Jessica Pyykkö sa...

Jag kan tänka mig det :-)

Elin Paraflaxen sa...

Härligt att läsa Sandra! Du kommer klara detta galant!

Jag skulle tänka mig ett inlägg med, om nån vill läsa alltså. Hi hi

Sandra - mamma till Molly sa...

Tack för att jag fick gästblogga lite! :) Hoppas någon annan gästbloggar lite så jag får läsa och få inspiration, fast jag följer era bloggar också! :) /Sandra

Jessica Pyykkö sa...

Toppen om vi kan locka andra :-) Jag läser gärna andras berättelser!

Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender sa...

Det kommer gå kanonbra för Sandra, och er andra, det är jag övertygad om!!! :)

Dock är jag lite fundersam... jag anmälde mig till utmaning del 2, men fick ingen information om starten - utan såg detta nu. Känns lite tråkigt om jag ska va ärlig :( Ja som byggde upp massa här hemma, laddade sambon på "hårdkörning" och pratade om det hur länge som helst, ja det är väl ett par veckor nu... Såg det nämligen som en "nystart" för min/vår del...

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos