Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 9 januari 2012

TILL VETERINÄREN MED MINI

186

Nu klockan 16.00 har jag tid med Mini hos veterinären för att kolla hur hon egentligen mår. Är det så att eftersom hon är så liten att hon kräver extra eller är det så att något organ inte är helt okej eftersom hon var så liten vid födseln. Känns så himla tråkigt om det skulle vara något, Mini som vi kämpat så med och kämpar fortfarande. Det som vi själva misstänker är vattenskalle och jag hoppas innerligt att så inte är fallet. Inga direkta bra utsikter för det Ledsen Mini väger idag ca 320g (vägde 60g) vid födseln. Atlas och Athena väger idag ca 900g, en viss skillnad!

Dom stora valparna äter numera hårt foder och klarar sig helt utan Leeloo – fast om Mamma Leeloo kommer till dom så vill dom bra gärna fortfarande dia lite Blinkar Så om nätterna och stunder på dagarna får Mini egentid med Leeloo, så hon får chansen att äta upp sig. Håll tummarna nu för Mini/Doris!!

2 kommentarer:

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Hoppas verkligen att allt är ok. Håller både tummar, tår och kluvna hårtoppar!

Martina sa...

Lilla sötnosen! Hoppas att allt var bra och att det bara är så att hon fått alla "små gener" bara :-/

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos