Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 11 januari 2012

GRÖNA VILLAN

Idag har jag tagit det lugnt bara – haft besök från Jda och druckit en massa kaffe och surrat massa tok. Sen på em begav vi oss till Gröna Villan i Örby, jag skulle lämna in en massa kläder och leksaker för det är en stor secondhandbutik för barnprodukter. Det blev en del skor, skridskor, lite kläder men mest leksaker. Var verkligen tvungen att göra en tokrensning i barnens rum – lär kunna göra en till snart, dom har verkligen för mycket leksaker!

Dessutom himla skönt att slippa sälja på nätet, avskyr att behöva packa och skicka allt. Jag brukar sälja på Tradera men nu var det länge sen, även ibland på Loppi.se men som sagt tycker det är mycket smidigare att lämna in allt och låta andra sälja åt en Blinkar Dessutom får jag 40% av försäljningen, det är rätt bra. Ska in i helgen igen och lämna in gåstol, läragå-vagn, gunghäst m.m. Nu ska det rensas och bli fint hemma och i förrådet!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos