Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 16 januari 2012

NYA LIVET

Vet inte om det är ett nyårslöfte eller bara att nu jäklar måste det ske en förändring! Jag SKA ner i vikt och träningen måste komma igång igen och jag MÅSTE göra mig tid för det. Att man alltid lyckas skylla på tiden!?!

Både jag och Älskling har bestämt att vi ska ut och gå så mycket vi kan – försöka lägga barnen och då dom somnat får stora grabben vara barnvakt så vi kan gå ut. Nackdelen är att den tiden är vi båda som mest trött och sen är man upp i varv då man kommer hem och kan inte direkt sova – men det är den enda tiden vi har tillsammans som vi kan komma iväg.

Sen går jag på morgonen oxå, försöker få igång Leeloo igen, så hon får tillbaka konditionen. Imorgon är valparna 8veckor och därmed får flytta så nu behöver hon definitivt inte dia mer trots att hon verkar vilja det fortfarande ibland. Nackdelen med att ha med en hund på powerwalks är att dom ska stanna och kissa – man blir liksom av med flåset! Men men, innan valparna var Leeloo ute och sprang med mig en del så bara vi kommer in i det igen så är vi igång igen Blinkar En chihuahua kräver inte lika mycket motion och träning som en stor men hon är fortfarande en hund och mår bra av att röra på sig. Leeloo är verkligen ingen väskhund eller någon jag klär i kläder. Dock så erkänner jag att hon gärna hoppas upp i barnvagnen om det är kallt eller det blir en väldigt lång promenad, haha..

Iaf – åter till nya livet! Efter varje promenad tänkte jag även göra situps och armhävningar m.m. lite övningar hemma. Sen då man fått upp lite styrka och valparna flyttat då kan jag även gå på gymmet är tanken. Känner mig taggad! Tack vare Noka har jag fått en bra start och gått ner 5kg Skrattar Bara att kämpa på!

Några som har Nestlés app “barnvagnsutmaningen”? Jag använder den varje gång jag går ut – kul att ha koll hur långt man går samt se på karta och man kan spara varje promenad och ha koll på vänner. Skaffa den så kan vi köra tillsammans!!

2 kommentarer:

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Här är det tvärt om, jag blir supertrött av powerwalks. Och enda tiden jag kan är på förmiddagarna :)

Mia sa...

5kg är riktigt bra!
Själv har jag lyckats med 2,2kg på två veckor. Och då bara genom att låta bli småätandet, och mjukt bröd.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos