Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 3 januari 2012

JULEN 2011

ATT00557ATT00560

ATT00563

ATT00569ATT00566

Julafton firades tillsammans med min Pappa och hans fru, min lillasyster Emelie och  min bonuspappa Anders, himla mysigt! Tomten kom förbi med en herrans massa paket – jag tror minsann barnen varit väldigt snälla! I paketen låg till Amanda bl.a Barbiedockor, Barbie husbil, Nintendo DS + spel, pyssel, docka, målarböcker + tillbehör, kläder m.m.

I Alvins låg bl.a bilar i massor, stor traktor med släp, verktygsbänk, Händige Manny och hans verktyg, dockvagn, kläder, flexi tracks bilbanor m.m.

Amanda upptäckte en sak dock med Tomten – han var utklädd bara, det var inte alls riktiga Tomten!! Men hon visste vem det var istället och varför inte Tomten själv kom – hon hade ju sett på TV på BR Leksaker´s reklam att Tomten ramlat och brutit foten så därför måste hans Tomtenissar hjälpa honom istället. Så han som var hos oss var en Tomtenisse som var utklädd till Tomten Blinkar Ja, det är faktiskt helt okej att hon tror på det – huvudsaken hon inte slutar tro på Tomten!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos