Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 1 maj 2011

DET VÄRSTA JAG VARIT MED OM

Ja, det är bara att erkänna.. jag har aldrig någonsin haft en riktig migränattack tidigare. Jag har ju haft ont i huvudet i flera dagar och igår utbröt helvetet tror jag. Ett tryck under högra ögat och ögonbrynet som gjorde så fruktansvärt ont. Smärtan bara tilltog och efter ett tag var jag helt utan känsel på högra sidan av ansiktet, från öronbrynet och ner till munnen. Jag låg i sängen med en iskall handduk tryckt på ögat och pannan. Inga tabletter som jag hade hemma hjälpte inte heller att jag avbröt min diet och faktiskt åt mat igår.

Kändes himla kul då vi skulle fira valborg och vi hade gäster hemma :-( Kul att ligga nerbäddad och inte få följa med ut och kolla brasan med familjen och vännerna..

Då det kändes som jävligast ringde jag min älskade Jda som jag vet brukar ha migrän och bad henne komma över med någon migränmedicin - jag var redo att testa allt. Kändes som att jag hade en stor hjärntumör i form av en tennisboll bakom ögat som försökte att trycka sig ut från kroppen. Allt ljud och framförallt ljus gjorde ont!

Somnade väldigt sent, svårt att lyckas sova då det värker och spänner så sjukt mycket. Imorse kändes det bättre men fanns en del av värken kvar. Åt frukost och begav oss ut i solen med en bra klick av optimism att nu var nog det värsta över....

Nu ligger jag igen.. Älskling är på bandy, Amanda skickade jag över till grannen och Alvin lyckades jag sova ner precis. Smärtan håller på att tillta och jag är rädd att det ska bli lika som igår..

Jag orkar verkligen inte det.. det ser ut som ett bombnerslag här hemma, - måste städa och tvätta. Barnens rum skulle städas och fixas i helgen dessutom! :-( Nästa vecka är sjukt hektisk så jag har inte tid med att ligga och vara sjuk.. Gaahhh.. Fan fan fan..

bloglovin

4 kommentarer:

Mia sa...

Jag lider med dig!
Hade en attack i veckan jag med. Två år hade gått sen senaste.
Men vaknade tisdagnatt med enorm värk och illamående så klart.
Det är fruktansvärt!
Och som sagt, inga tabletter hjälper när det väl brutit ut.
Hoppas du slipper få samma idag!
Krya på dig!

J sa...

Gumman! Alla måste kan du ta bort direkt, annars kommer migränen aldrig släppa.
Puss

Martina sa...

Usch stackare, all stress och sorg kommer ikapp nu.
Släpp hemmet, ingen dör av "lite skit i hörnen". Vila, ta det lugnt och delegera, delegera, delegera!

LILITH - Sveriges mest menlösa blogg sa...

Ja usch vad sånt är hemskt. Förut hade jag flera anfall i månaden. Nu har jag som tur var inte haft något på över ett år.

Men släpp alla måsten under tiden, för stress är en utlösare av migrän.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos