Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 12 maj 2011

FRÅN CAFÉ OPERA

Igår tog jag med mig Madeleine och vi gick till Café Opera och We R Family. Som alltid träffar man på en massa bloggvänner och får ta del av lite nyheter m.m. från olika företag. Igår var Yasuragi Kids, Polarn o Pyret, Allt För Föräldrar och Tallink där. Ett stort PLUS den här gången var att det inte var så mycket barn där! Man lyckades faktiskt lyssna på alla föreläsningar utan att anstränga öronen att försöka sålla bort allt barnskrik.

Lotta Gray gjorde det bra som konferencier och det var duktiga barn som gick modevisning för Polarn o Pyret, bl.a JennyN´s lilla Alexander som ni ser på bilden ovan.

Det enda minus var att Yasuragi kids bjöd på sushi - ingen i mitt sällskap åt det, så vi fick gå hungriga därifrån. Hade varit toppen med nåt enkelt som bröd eller något annat till. Men det är en struntsak, i det stora hela - en trevlig presskonferans med en massa bloggvänner och med oss fick vi alla en dagispåse med lite smått och gott i.

bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos