Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 6 maj 2011

BARA EN MASSA TRASSEL

Efter graviditeten med Alvin så har jag fått en så sjukt ökad hårväxt - på huvudet alltså.. eller kanske på resten av kroppen oxå.. hmm?! Iaf, jag har längre hår än nånsin och jag har inte riktigt fattat hur man ska kunna hantera ett sånt långt ruffs. Då jag duschar får jag dränka håret med balsam och sen göra en fläta innan jag ska sova för att inte vakna med världens trassel på morgonen. Håret är torrt och känns slitet bara, inge roligt alls. Så trist då man äntligen fått långt hår! Tänkte att nu ska jag skaffa mig riktiga och bra hårprodukter som kan ta sig an mitt hår - sagt och gjort. Nu använder jag bara produkter från "J Beverly Hills" , schampoo för färgat hår samt inpackning.

Med växtextrakt från kamomill, nässla och salvia för att ge näring åt torrt, färgat, kemiskt behandlat eller stressat hår. "Fragile Color Schampoo" är sulfatfritt och ger en skonsam rengöring som skyddar och behandlar.

Masque Treatment innehåller eteriska oljor och rosegeranium samt aloe vera, mynta och örtextrakt. Denna fuktgivande intensivkur ger varje hårstrå spänsten tillbaka och tillför fukt även till hårbotten.

Finns att köpa hos bl.a Bror & Syster men framförallt hos frisörer.

bloglovin

1 kommentarer:

LILITH - Sveriges mest menlösa blogg sa...

Jag kan även rekommendera Tresemé för färgat hår. Har inte behövt göra en enda inpackning sen jag började använda det. Innan var håret bara trassel tio minuter efter att man borstat det.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos