Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 4 maj 2011

POJKFLICKAN AMANDA

Lindex Shop Online - T-shirt


Lindex Shop Online - Joggingbyxa


Lite nytt till Alvin´s garderob från Lindex hade varit okej nu. Byxorna är mina favoriter och används flitigt av både Amanda och Alvin. Mjuka och lekvänliga! T-shirten är ju så tuff och passar min stora och coola kille ;-) Fast det värsta är att Amanda kommer bli avundsjuk på den, haha... hon gillar ju oxå Spindelmannen, Bilar och Scooby Doo - sånt man tycker är typiska pojkfigurer!


bloglovin

5 kommentarer:

zasata sa...

ååå fint! Ebba älskar med spiderman

Anonym sa...

Så låt henne använda sådana kläder då, om hon gillar de motiven. Bra att utmana de traditionella genusmönstren lite och inte bara klä tjejer i "rosa och prinsessgrejer" och killar i "blått och bilar". Finns ju gott om andra färger...och genusmärkning får dagens barn tillräckligt av ifrån samhället runt omkring dem så som det är...

MADELEINE sa...

Till anonym - Amanda får ha precis vad hon vill på sig. Vill hon ha Spindelmannen så får hon givetvis det ;-)

Anonym sa...

Låter bra det.

Tycker det är lite synd att så många klädkedjor osv har sådan "färguppdelning" på sina kläder :(
Det påverkar ju jättemycket hur våra unga är och utvecklar sina identiteter (jobbar inom skolan, högstadiet, så ser mycket av det här).

Anonym sa...

Föräldrar styr mer än vad de tror om hur de påverkar barnen i sin genusroll. Bara att kalla någon för pojkflicka eller tvärt om har en negativ klang. De flesta påverkar sitt barn så enorm mycket om att följa normen om hur en flicka eller pojke ska vara. Ge dom många alternativ från båda hållen så de mer får välja de dom vill. Bemöt ditt barn som en individ och inte ett kön.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos