Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 2 maj 2011

DOMEN


Nu har jag kommit hem med en hel hög med mediciner som ska göra mig frisk igen. Ct-skallröntgen visade att jag har en kraftig bihåleinflammation. Jag ska käka en massa piller i en hel månad annars måste jag åka in på en akut tömning om det inte blir bättre. Just nu ligger jag och gråter och har så fruktansvärt ont.. Värsta dagen hittills helt klart.. Det värker nåt så grönjävulskt.. Kan det bli värre då man börjat behandlingen?


Published with Blogger-droid v1.6.7

13 kommentarer:

Petra - Mamma till Kevin och Nathalie sa...

Låter inte kul :(
Hoppas det inte gör onader nu utan att det går över fort..
Krya på dig

Kram

Nina sa...

men usch stackare! hoppas du blir bättre av dem då å att du mår bra tills ni ska ha er grej (va d på sön lr mån?).. ja hoppas det går bra iaf. krya på dig!

Linda sa...

För hoppningsvis så bör du känna av hjälpen från penicillinet inom 3 dagar. Rinexin och Nasonex kommer säkert hjälpa att lätta upp trycket i bihålorna. Hoppas du blir frisk snart!
Kom ihåg att kolla upp ifall du ska ta penicillinet på fastande mage eller tillsammans med mat, det är olika på olika sorter. Vissa sorter gör bättre nytta på fastande mage nämligen.

Dorothea - Ett nästintill trillingliv sa...

Åh. Min mamma brukar ha det, hon säger att det är förskräkligt så jag kan ju bara tänka mig om man missar det och går över ännu längre :/ Ursch!
Jga hoppas du blir okej tills i helgen iaf. STOR KRYA PÅ DIG KRAM

Nina sa...

Fy, krya på dig!! Kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Krya på dig!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Krya på dig!

Josephine- Mamma till Elika & Nick sa...

Stackare!! Hoppas verkligen att det börjar verka så fort det bara går så du slipper ha ont!! Kram

Miiias sa...

Krya på dig!
Kramar

Sanna sa...

Aj, stackare. Du får krya på dig.

Kram Sanna

Sara E sa...

När jag haft bihåleinflammation ett antal gånger har jag alltid brukat få penicillin, det gör så sjukt ont. Nu brukar jag så fort blir fökyld pula i mig Sinova Forte...sedan dess har jag klarat mig utan Kåvepenin. Hoppas verkligen det går över, hoppas verkligen du slipper spolningen...för en vän har gjort det och hon sa att det inte alls var nå skönt =( Kramis

Tova sa...

åh, stackare :( hoppas det blir bättre snart!!

Kram

zasata sa...

När jag fick bihålleinflmation fick jag också det där, hjälpte inte. Det som hjälpte bäst var koksalt från apoteket, spray i mycket! Luta sig framåt en minut med huvudet mellan benen och sedan snyta. blev bättre på två dagar.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos