Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 22 maj 2011

MODESVISNING FÖR OII DESIGN

Idag har mina små charmtroll agerat mannekänger och gått modevisning för Oii Design på Café Opera på ett event dom har tillsammans med Loppi.se. Klicka på bilden för att se den i större format!


Modevisningen var i tre olika teman - marin (som Alvin gick), djur och sist sommar (som Amanda gick).


Alvin hade på sig kläder från Rockefella, tröja och hängselbyxor samt keps från CTH mini. Amanda hade en tunika från Monamici och shorts från Rockefella samt ryggsäck från Shampoodle. Båda två så himla fina - och duktiga! Alvin klev ut själv och fullkomligt ägde scenen, fick knappt ner honom igen, haha.. Amanda gick ut tillsammans med två andra tjejer, småblyga men efter första varvet på scenen släppte det.


Amanda frågade om vi kunde göra det här varje dag - hon älskade att gå modevisning! Kan dock säga att det dröjer innan vi är med igen - puh, vilken pärs innan! Varmt, rastlösa barn, trötta och griniga! Blev en lång väntan innan vi skulle ut - stod mitt i köket på Café Opera. Men det kanske så det är att vara mannekäng ;-)


Till alla gästerna bjöds det på pannkaksbuffé, bubbel, fiskedamm, goodiebags, minidisco m.m.


I modevisningen gick även finaste Noah och Jolie - Dorothea´s sötingar samt Stella, Nina´s fina dotter. Träffade även på RoseMarie med familj innan vi skulle gå hem.


Blev en bägare med glass i Kungsträdgården efteråt - det har varit en helt underbart solig dag!



bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos