Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 24 maj 2011

NYA SKOR TILL BARNEN

Shoppade nya skor till barnen i helgen - två par till Amanda och ett par sandaler till Alvin. Kommer att passa toppen i sommar :-) Alla tre finns hos Skopunkten!

Amanda´s fötter har växt nåt så otroligt de senaste månaderna - hon hoppade från stl 25 till 28 på mindre än ett halvår tror jag! Har massvis med skor som hon knappt använt för hon växte ur dem med detsamma! Trist för oss men tur för Syrran som får ärva allt till hennes lilla tjej ;-)

Btw - jag såg dom omtalade klackskorna som fanns från stl 24 och uppåt - Amanda ville testa dom men fick verkligen inte det. Helt SJUKT att dom ens tagit in dom i sortimentet. Då man har stl 24 ska man inte bära klackskor, man är ju tammetusan typ 2-3år då bara. Efter en massa kririk i en facebook grupp som startades emot Skopunkten så har skorna nu plockats bort ur sortimentet. Helt rätt!

Läs mer på TV4 nyheterna eller se det på TV4 play.

bloglovin

2 kommentarer:

Sanna sa...

Jag tycker inte skorna var så märkvärdiga faktiskt. Har redan ett par liknade till min dotter fast i mindre klack och i guld, men antar smaken är som baken?

Kram Sanna

Studentmamman sa...

Bra av de att de iallafall gjorde det rätta och plockade bort de, Klackskor hör definitivt inte hemma på små fötter som håller på att lära sig gå.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos