Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 17 juni 2010

SMÅTT STRESSIGT

Idag är det en skapligt stressad dag - från morgon till kväll...:-o

Då jag skulle bege mig ut imorse insåg jag att min plånbok var borta.... - för i helsike, vart hade den tagit vägen?? Jag kom ju hem sent efter ett jobbmöte, så gick bara och la mig då jag kom innanför dörren.. Kan jag ha tappat den, glömt den eller värre - blivit stulen? Åkte ju tunnelbanan hem så man vet ju aldrig.. :-( Jagade efter numret till cafét vi var på men utan någon framgång.. Ringde SL ifall dom fått in den.. Ringde banken och bad dem kolla ifall några pengar hade plockats ut - inga!! Så avvaktade ett tag med att spärra alla kort - tänkte att jag kunde ta svängen förbi Centralstationen på vägen hem från Frihamnen.

Först mötet med TV3 - som jag tror gick bra, får veta mer om ett par veckor.. Skoj skoj och spännande!! Får väl se hur jag känner framöver oxå.. För er som undrar, det är inte programmet där hela min familj skulle medverka!!

Fort iväg till Centralstationen och cafét där vi satt igår - "snälla söta säg att ni fått in en svart plånbok som tillhör mig" - Tänk att det har vi svarade kassörskan med det vänligaste leendet hon kunde lägga på sig!!! GUD, så skönt.!! Tänk att det faktiskt finns ärliga själar som lämnar in plånböcker utan att länsa dem!! Allt fanns kvar i plånboken! - Jag hade verkligen gått igenom alla problem som skulle tillstöta ifall jag blivit av med den helt.. Utan betalkort under vår kommande mini semester samt bankmöte då stugköpet ska avslutas.. gaaahhh.. *puh*

Eftersom klockan fortfarande inte var så mycket så tog jag en lång promenad till Amanda´s dagis då vädret var helt underbart. Var dock helt färdig då jag kom fram - blev varmt att promenera i den stekande solen!! Väl framme på dagis sover Alvin och jag ska bara kila in och hämta henne... - trodde jag ja.. När jag kommer in pekar Amanda´s dagiskompisar på vilorummet och säger att Amanda är därinne, hmm..?? Kikar in och ser henne inte, frågar fröken som kommer vart hon är och hon svarar bara glatt att Amanda ligger inne och sover , det har hon gjort de senaste 30minutrarna.. :-o VA?? Amanda ska INTE sova på dagis!! Det är bestämt sen ett år tillbaka - varför ska det vara så svårt att låta henne vara uppe då dom andra sover??? Känns som om dom skiter lite i det nu då Amanda ändå ska sluta om ett par veckor... :-( Ja, ja.. tack vare att vi fick väcka henne fick hon ett smått hysteriskt utbrott på ca 15min, låg på golvet och skrek och ville inte alls klä på sig och följa med mig!! Vilken jäkla tur att jag hade huvudet med mig på morgonen och satte på ståbrädan igen... NOT... Lätt att få med sig en halvsovande, hysterisk supertrotsig treåring hem - gående!??!!!

Nu ska det packas inför morgondagen då vi åker till härliga norrland - ska bli skönt faktiskt att komma bort - bort från stambytet, Sthlm och allt.. Ska ha med massor eftersom det är saker vi ska ha till stugan!! En himla massa leksaker ska fraktas dit.. :-o

bloglovin

4 kommentarer:

Irené sa...

Tur att ni slutar på dagiset, jag skulle bli vansinnig om de ignorerade det vi bestämt gång på gång. Respektlöst! Det är deras jobb att sysselsätta tjejen ju!

Hoppas ni får det riktigt mysigt i stugan! Hör av dig när ni är hemma igen så tar vi en dag i parken! =)

Kram!

Gunilla Strand-Jonsson sa...

Ta med MASSOR av myggmedel.
Här i Stöde är det sjukt mycke mygg..

Therese sa...

Stackare, fy vilken dag. Trist att de inte lyssnar på dagis och håller henne vaken. Avundas dej inte att du fick gå hem med en trotsig tjej. Jag hade med mej Mira gåendes från p-huset upp till bvc igår jag tyckte det var nog jobbigt. haha. (tvåårstrots)

Kram o ha det så bra i norrland.

Nina sa...

Vilken dag! Spännande med mötet *nyfiken* ; )

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos