Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 30 juni 2010

SISTA DAGEN

Idag har Amanda gjort sin allra sista dag på hennes nuvarande dagis. Där hon har gått sen hon var ett år och förskolan öppnades. Känns lite kluvet faktiskt, trots att det varit mycket tjafs och så.. Hon har ju faktiskt varit med sen första början och hon har ju massor med kompisar som hon kommer att sakna!! :-( Lilla Pluttan... Har lämnat ett kort till alla idag som Amanda ritat på och skrivit att alla gärna får höra av sig trots Amanda slutat. Hoppas på att några gör det ;-)

Sen fröknarna då.. Amanda tycker ju faktiskt om alla fröknar, Pia, Eva, Camilla och Monika - dom kommer oxå att saknas. Jag hade köpt med mig en varsin liten blomma till alla dem som Amanda fick ge. Lovade att vi skulle komma förbi och hälsa på då och då samt skicka kort på Amanda varje år!!

Fick med mig tonvis med teckningar och annat som Amanda gjort. Bilder som dom tagit under hela hennes tid hos dem. Amanda´s förskola har varit himla duktiga på att ta bilder jämt. Men vad gör man med allt?? Vad gör ni med allt era barn gör på förskolan??

Efter vi kommit hem från dagis gick vi till den nya dagmamman och hälsade på, - dom var hos en annan dagmamma och badade. Amanda var blyg till en början men ganska snart så hoppade hon oxå i plurret ;-) Känns himla bra det här!!

bloglovin

1 kommentarer:

Anita sa...

Jag har sparat ALLT...gissa hur mitt förråd ser ut....

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos