Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 22 juni 2010

BESÖK I STUGAN


Igår hade vi Mia och hennes stora grabbs här på besök. Vi har nog inte setts på över 10år :-o Himla roligt att ni ville komma förbi tycker vi ;-)

Amanda och Leo fann varandra med en gång, lekte i sandlådan, i lusthuset, vid vattnet, inne, med hunden – ja, mest överallt. Amanda skulle hela tiden bjuda Leo på bulle och korv. Då dom skulle åka sa Leo ”jag älskar Amanda”, - sötunge! Märktes tydligt att dom är jämngamla eftersom då Amanda kom ner så sa även hon ”jag älskar han”… Så roligt att se barnen finna varandra så fort då det är första gången dom träffats.

Mia har även en Max – som är 4månader, alltså 3månader yngre än Alvin. Men ser ni på kortet?? – Alvin är inte längre störst, eller en jättebaby jämfört med Max. Han var ju tammetusan nästan lika stor. Det enda som skiljde dem åt var utvecklingen!! :-o Vi konstaterade att den här tiden händer det sjukt mycket i utvecklingen.. varje dag nästan något nytt.!!

bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos