Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 17 oktober 2010

2 DAGAR KVAR

Nu är det slutspurten av supertävlingen med Noka - på tisdag är vår sista dag!!

Då jag bytte ut alla mina måltider med Noka gick jag ner 6kg på en vecka, nu har jag i två veckor bytt ut endast vissa måltider och ändå har det resulterat i - 2kg.!! Jag kommer att fortsätta med Noka utan tvekan!

Sakta med säkert ska jag nå mitt mål :-D

Nu vill jag veta hur det har gått för mitt Noka gäng? Har ni uppnåt ert mål? Hur mycket har ni gått ner?

Till alla er som varit aktiva och verkligen följt reglerna kommer snart era gratis Noka produkter! Så ni kan fortsätta med Noka även efter tävlingens slut ;-)

Gå med i Noka´s facebook grupp så ni inte missar alla roliga tävlingar, tips och råd som dom har där!!


bloglovin

12 kommentarer:

lindet sa...

Jag har faktiskt inte rört mig mycket i kilon men ser lite skillnad på kroppen iaf, och det är ju bra. Men det kommer, det kommer.. jag tror att det är bättre att gå ner lite i taget så hoppar de nog inte lika lätt tillbaka.

ska bli roligt att få fylla på förrådet här hemma lite ;)

ska snart dricka kvällens sista shake, CHOKLAD :) mums!

kram lindet

Jessica sa...

Är Noka dyrt?
Skulle vilja köra lite på det, så att jag får en kickstart på viktnedgången.

Tycker att du och ditt gäng är otroligt duktiga, har följt Er! =)

Kram!

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Har nog inte gått ner så mycket i kg, men många har sagt att jag ser smalare ut både i kroppen, men framförallt i ansiktet:) Me like:)

Sanna sa...

Har inte varit så duktig och engagerad som jag hade tänkt vara i NOKA tävlingen, utan kom nu i slutspurten och har nu börjat med NOKA och promenader med min stegräknare. På onsdag köper jag gymkort och då börjar allvaret.

Har inte ens ärligt talat hunnit väga mig än, utan tänkt sticka förbi BVC på onsdag och ställa mig på vågen utanför då jag inte litar på vågen här hemma som hela tiden visar fel.

pernilla sa...

Jag gick ner 3kg första v och kõrde 3 noka och en måltid... nu i helgen tappa ja motivationen helt då ja inte får komma iväg & träna så i helgen har det bara blivit 2 drinkar/dag men ska påt igen imorrn och då denna v bara köra noka! Ja och sambon har kommit överens om vilka kvällar ja får sticka till gymmet!
Ha d bäst!

pernilla sa...

Jag gick ner 3kg första v och kõrde 3 noka och en måltid... nu i helgen tappa ja motivationen helt då ja inte får komma iväg & träna så i helgen har det bara blivit 2 drinkar/dag men ska påt igen imorrn och då denna v bara köra noka! Ja och sambon har kommit överens om vilka kvällar ja får sticka till gymmet!
Ha d bäst!

Elin *paraflaxen* sa...

Min mål-rapport kommer på tisdag ;-)
Jag har en vägdag i veckan och det är måndagar och en mätdag, men för utmaningens skull kan jag väl mäta mig även på tisdag då ;-)

Men i måndags hade jag tappat 3,3kg på två veckor!
Märker att det hänt nåt, men vad vet jag inte. haha

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag har ett långsiktigt mål fram till nyår. Jag tänker skriva om vad det är för mål på tisdag.
Jag har bytt ut alla mål och gick ner 3,7kg första veckan. Ska väga mig igen på tisdag och få se vad vågen säger då :) Jag är sååå glad att jag antog den här utmaningen, det har verkligen förändrar mitt tänkade omkring mat och vad det är man stoppar i sig egentligen.
Jag kommer garanterat att fortsätta med NOKA efter det att den här utmaningen är avslutad. Från och med onsdag kommer jag att äta ett riktigt mål om dagen men då väldigt lite men just för att ha något att tugga på samt att göra sambon sällskap vid middagsbordet :)

jessica sa...

Sen aug har jag gått ner 8 kg med noka! Men nu de sista två veckorna är det nog bara runt 1 kg. Jag fortsätter med noka som vanligt tills mitt förråd är slut!

tildan sa...

skrev lite i bloggen om hur det gått för mig med noka, men jag kan tillägga här att jag idag blev ruggigt nöjd när jag helt plötsligt kan ha ett ´par byxor som legat oanvända i garderoben långt innan graviditeten med G!! ok, dom sitter rätt tight men om nån vecka sitter dom nog bra och sen tänkte jag kasta dom när dom blir för stora ;)

kul att vi får lite påfyllning, jag tänker helt klart fortsätta!

emma sa...

Det har gått duuuper!! Älskar att gå ner i vikt! =) Busenkelt! ;)

Mamma & Trollets Blogg... sa...

Jag har idag börjat med Noka och den smakar då mycket bättre än de andra dryckerna!!!

Vägde och mätte mig igår kväll så nästa söndag/måndag kommer jag med en rapport!!

Det är du som fått mig att testa detta!!! Men tycker även att de är bra för man får i sig lite "mat"... Nudlarna!

Kram Vickis

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos