Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 27 januari 2011

AMANDA STATUS

Vi kom hem vid 21.30 igårkväll från Astrid Lindgren´s barnakut. Det var för många timmar sen olyckan hände för att kunna sy så det blev limmat istället. Men läppen rejält inflammerad så antibiotiska på det behövdes! Stackars lilla hjärtat :-( Dessutom världens elakaste hårdhäntaste sköterska som förmodligen suttit hemska spår i Amanda.. vägrade låta sig undersökas av andra sköterskor eller läkare efter henne!! Gaahhh...

Många som undrade vad som hänt...

Då Amanda var hos sin dagmamma igår så var dom ute i pulkbacken och åkte pulka på fm, i vanlig ordning ;-) Amanda åkte ner och innan hon hann undan så åkte en annan pojke in i henne så hon ramlar. Hon gör inte illa sig men hon poängterar till pojken att så får man inte göra, man måste vänta tills man hunnit gå ifrån backen, då får han åka. Precis som dagmamman har lärt dem! Då fattar jag det som att pojken blev arg och slog till Amanda med hans tefat han åkte på rakt över ansiktet - träffade olyckligtvis hennes läpp så den sprack väldigt illa. Men som tur var har vi fantastiska dagmammor som handlade snabbt och tejpade hennes läpp, så förhoppningsvis så ska det inte bli ett så hemskt ärr ändå! Visste hon var i goda händer så var inte orolig!

bloglovin

2 kommentarer:

Tove sa...

Ursäkta språket, men vilken liten satunge! Inte f*n ska en unge i den åldern slåss! Sånt där blir jag galen på!! Hoppas verkligen att han fick sig en rejäl åthutning, och mycket skäll av både pappa o mamma sen!

Hoppas också att Amanda slipper ärr, hon är ju en så duktig och fin tjej! Och tur att dagmammorna är snabba i tanken! :-)

Anonym sa...

Stackars Amanda! Håller dock inte med ovan talare, visst är det inte ok att barn slåss, men barn slåss... så är det, inget konstigt med det egentligen.

Glöm inte att anmäla till försäkringsbolag och liknande, fall det blir komplikationer framöver, fast det har ni säkert redan tänkt på :-) ;-)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos