Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 19 september 2010

RAPPORT FRÅN KIND + JUGEND-MÄSSAN 2010: DEL 1

Madeleine från webbutiken Babylooba här! Jag tänkte dela med mig lite här på Muppsan´s blogg om mina intryck från Kind + Jugend-mässan.

Kind + Jugend-mässan i Tyskland är en av årets största händelser inom baby- och barnbranschen. Mässan är gigantisk och det tar en hel dag att bara ta sig igenom hela området som säkert är 3 ggr större än hela Älvsjö-mässan! Det var himla roligt att se så många svenska företag representerade. Jag skymtade till både BabyBjörn, ImseVimse och Emmaljunga.

Det var stor fokus på teknik på mässan, och barnvagnar och bilstolar var de mest representerade produkterna. Ett märke som jag till skillnad mot de flesta andra faktiskt kände igen vann priset Innovation Award och det var Orbit Baby. En exklusiv kändisvagn från USA som jag inte tror finns i Sverige än. Visst är det en hel del rymdkänsla över den?



En annan produkt som vann pris på mässan var svenska Lidodido! Stort grattis! Fantastiskt smarta barnmatsburklock som jag själv använder flitigt och även är återförsäljare för. Lidodido hittar du HÄR.

Det var otroligt mycket både kinesiska utställare och besökare på mässan, men jag såg inga produkter som kändes nya eller imponerande. Kineserna är ju kända för att kopiera och ett företag hade gett sig på att kopiera de populära Trumpette-strumporna. Men deras version kändes bara som trista kopior. Kom på något eget vet jag!

En av mässans höjdpunkt var den stora barnmodevisningen och med på den var ett märke som jag verkligen fastnade för och det var det spanska märket Tutto Piccolo. Ett klädmärke med en väldigt lillgammal och exklusiv stil. Hur söta är inte dessa barn?

I nästa inlägg ska jag berätta om de allra mest ögonbrynshöjande produkterna på marknaden!
~~~~
Tack Madeleine för ditt gästbloggsinlägg ;-)

bloglovin

3 kommentarer:

Ida- Blivande mamma sa...

Va gulligt.
Annars får jag fråga någon =)
Tack ändå

Barnshoppingbloggen sa...

Vad kul att se nyheterna :)
Bilden var i minsta laget, vill du får du gärna skicka en ny... ;)/Lina

Barnshoppingbloggen sa...

En lite större bild menade jag, hoppas du förstod det. Det kan bli lite luddigt när man skriver så här :) /Lina

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos