Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 16 april 2010

MUPPSAN TIPSAR:




Bitte på Älsklingar.se kläckte en himla bra och smart idé - hon har öppnat en ny hemsida - Dreggellappar.se - där kommer ni att kunna finna ett STORT (det största) sortiment på dreggellappar/bib:ar!! Bl.a Pippi, Oapip, NelloLi, Sobea, Ida.p design, Lundmyr m.fl. - Glad att jag kunde hjälpa till med lite tips ;-) Storanvändare av bib:ar som vi är, hahaha.. :-D

bloglovin

3 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Vilket bra tips! Tack! =)

MAMMAFIA sa...

Hej igen! Jag gick genast in och beställde! Det var ju en kalassida. Ha en trevlig fredagskväll =) Kramis

erica sa...

Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)

KRAM/ Erica

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos