Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 18 april 2010

MUPPSAN TIPSAR:

Hos Kotteshoppen har dessa söta och
coola Crocs kommit in!! Jag gillar dom enkla
lila eller rosa till Amanda ;-)
~~
Vad gillar du Crocs??

bloglovin

7 kommentarer:

Elin - Mamma till Edvin o bebisen i magen sa...

Jag gillar crocs.
Kanske inte dom snyggaste skorna, men lättsam o skön...ser att Edvin gärna går runt med sina hemma (fast vi måste snart köpa nya eftersom dom han har snart är för små) :)

Kram

AnnapåGrönkulla sa...

Gillar dom också, inte snygga men otroligt sköna och lätta att ta på!

Linda sa...

Jag tycker de är sköna att gå i, dessutom är de lätta... Jättebra att gå i på sjukhus, där det oftast är hårda golv, en stor nackdel är att man blir laddad av dem, och får stötar så fort man tar i något metalliskt.

Vendeltid sa...

Jag tyckte att de var fruktansvärt fula och "töntiga" när de först kom, men så såg jag alla ungarna på sonens dagis som sprang runt i dem dagarna i ända. De smutsade ner sig, men det var bara att skölja av skorna och fortsätta leken. De är lätta och smidiga för ett barn som inte är så bra på att gå i t.ex. träskor men inte heller lärt sig att ta på vanliga skor själv. Förra sommaren föll jag alltså till föga och köpte ett par till sonen, då 3 år, och sedan vägrade han andra skor hela sommaren. I år ska han få ett par igen!

MADELEINE sa...

Tycker själv de är sköna men jag skulle inte bära dem någon annanstans än runt hemmet och i byn, Liam älskar sina massor och springer med dem både inne och ute. I år får det bli ett par nya och jag gillade de enkla som du fast i grönt.

Petra sa...

Neeh nu e jag less på crocs,men det blir nog ett par ändå till min 2,5 åring till sommaren haha.

Nina sa...

Tycker väl kanske inte att dom är så snygga men så praktiska! Vi har dom till barnen på stranden och i skolan som inneskor, till dagis och som lekskor på sommaren. =)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos