Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 10 september 2009

PÅ AGENDAN - EN MASSA MYS


Idag och imorgon är Amanda´s dagis stängt - dom ska flytta in i helt nya lokaler så dom behövde två dagar att flytta allt. Spännande det ska bli på måndag då Amanda fått ett helt nytt dagis!! Det är lite större lokaler samt fler utegårdar. Jag gillade det dom har nu, litet och mysigt - ett personligt dagis i Sthlm..!!! Men det är ju samma ungar och samma fröknar som flyttar med så blir ju ingen skillnad ;-)

Så idag och imorgon ska vi bara MYSA..!!! Tänkte nog dra några varv med dammsugaren idag.. Kanske vi tar och bakar lite matbröd oxå.. det vore himla gott..!!!

Måste klaga av mig lite oxå då... har fått så jäkla ont i benen och armarna på nätterna... hemska sendrag i benen och domningar i armen... Vänder och vrider mig sjutton gånger på natten OCH upp och kissar fem gånger... Inatt hade vi en liten Sessa som oxå skulle tränga in sig mellan oss.. det gör det inte bättre heller.. fast mysigt, okej då ♥

Då jag väntade Amanda hade jag aldrig ont eller så.. jag slet ända fram till dagen då hon föddes. - En av de lyckligaste dagarna i mitt liv, helt klart den dagen som förändrade mitt liv..!!!

Vill ni läsa förlossningsberättelsen, läs den i min gamla blogg HÄR..!!

5 kommentarer:

Caroline. sa...

Det är hemskt jobbigt minns inte att jag hade det såhär då jag väntade Freija, men ingen graviditet är väl den andre lik antar jag : ) Kanske blir en bebis snart trots allt.

Katarina & Neo sa...

Härlig förlossningsberättelse =)

Elin (Edvinsmamma) sa...

Låter som att ni kommer att ha en mysig dag! Och kanske perfekt för dig som sover dåligt på nätterna :)

Kramar

emily sa...

åh din stackare då.. hoppas ni får mysa ordentligt idag så kanske du får sova gott inatt!

kram

Anonym sa...

prova att lägg en bordskniv under din madrass,så kanske du slipper sendragen!prova iaf....

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos