Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 18 september 2009

NÅGON SOM VET??

Åh, vad roligt att mötas av MASSOR av kommentarer då man startar datorn ;-) Ni underbara läsare gör verkligen ens dagar OCH gör att man orkar fortsätta blogga vidare..!!
Tack ♥ Tack ♥ Tack ♥
~~~~
Som sagt, vi är i stugan och bara njuter!! Just nu är Älskling ute och fiskar med båda ungarna så jag får vila mig lite.. Sovit dåligt ett tag nu pga att jag får en olidlig värk i armarna på nätterna, eller inte båda samtidigt tack och lov än.. Men det tokvärker och jag kan inte sova.. Försöker ligga med raka armar så blodcirkulationen ska fungera men verkar inte hjälpa.. Någon fler gravid eller som varit som känner igen dessa symptom?? Det är alltså hela armarna det värkar i och bara lite i händerna och axlarna, - inga domningar!!!
~~
Idag var i iväg till Matfors en sväng för att inköpa papperstallrikar och muggar, - visst får man vara lat på en minisemester?? Orka stå och handdiska... :-o Dessutom då man har en tonåring som tar nya glas femtioelva gånger om dagen!! GAAHH..
~~
Nää, nu ska jag nog börja förbereda älgköttgrytan som vi ska ha till middag!!
~~
Pga den dåliga uppkopplingen kommer jag inte kunna svara på några kommentarer nu och kika på era fina bloggar, men hoppas på att fina flera nya kommentarer nästa gång jag kikar in!!
~~
Ha en bra helg allihopa, puss på er!!!

3 kommentarer:

nikita sa...

hihi matfors har ja bott i , å mamma bor där än ;)

Petra sa...

Jo jag hade ont i min arm några nätter för någon månad sedan tack ol ov släppte det,jag vet jag hade likadant när jag väntade Engla.Undrar vad det kan vara?ha det så trevligt i norrland;)

Therese sa...

Matfors bor jag i :-)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos