Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 23 september 2009

HYSTERISK MAMMA

Amanda sov HELA natten igår.. hostade knappt ens.. väckte henne vid 7.30 - då har hon alltså sovit sen 18.00... :-o Hon behövde nog det ;-)
~~
På vägen till dagis i bussen så hände en liten incident som skrämde Amanda.. och förmodligen alla andra barnen i bussen...
Det var så här, när bussen stannade och skulle släppa på fler människor samt 2st barnvagnar så stänger chauffören dörrarna innan den andra vagnen kommit på (han trodde det inte fanns plats för fler), men grejen var att Mamman försökte hinna på ändå och dörrarna fastnade på vagnen och den lilla pojken!! Varav Mamman blev helt hysterisk och börjar skrika och chauffören skriker över högtalaren.. inga fina ord växlades..
Visst, stackars lilla pojke och chauffören hade kunnat öppna dörrarna istället för att ignorera och tala med de andra passagerarna.. Men hade hon inte blivit helt hysterisk och skrikit hela bussresan så hade hon säkert fått en ursäkt.. men som hon betedde sig så förtjänade hon ingen.. Först och främst borde hon bry sig om lilla pojken istället som gjorde illa armen än att bara gorma och skrika vilka hemska busschaufförer det fanns samt försöka diskutera med alla i bussen..
Jag hade oxå blivit arg och skärrad, men jag hade oxå fått en ursäkt av chauffören samt kollat så att mitt barn inte skadat sig allvarligt...
Vill lägga till att jag fick prata och berätta för Amanda om vad som hänt för hon var nära till tårar och förstod nog inte alls vad som hänt... :-(

Hur hade ni reagerat och tycker ni
att hon handlade rätt??

8 kommentarer:

Susanne sa...

Men oj, vad läskigt. Speciellt för de små.
Vad skönt med en hel natts sömn. Det känns som värsta lyxen sedan man blev förälder. :P

soffie sa...

men usch vad läskig grej att vara med om hoppas Amanda blev lugn å den lille pojken fick tröst tillslut,
gokväll

diana sa...

Oj, vilken incident!! Förstår att de små blev rädda...

nikita sa...

jag tror kanske man lätt kan säga att "jag skulle reagera så och så" men hamnar man i situationen själv kanske man beter sig illa å annorlunda pga av att man blir skärrad och får en chock..

Maria sa...

Vad skönt att hon har fått sova gott utan hosta!

Vad läskigt det där på bussen! Mamman verkade lite väl hysterisk..förstår väll henne men kanske bättre att ta hand om sin son.

Kram

Lillasyss sa...

Jag har inga pengar på telefon!!!!!!!!!!!!

Katarina & Neo sa...

Usch vad hemskt. alltid svårt att säga vem som handlade rätt när man inte såg incidenten själv. Men jag förstår båda parter.
Visa blir högljudda,arga när det blir rädda...

Anonym sa...

Hur jag skulle reagera är svårt att säga eftersom det var en rätt chockartad upplevelse. Förhoppningsvis mer cool och ägna mig åt mitt barn än att skälla på chauffören.

*kram* Åsa

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos