Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 20 februari 2009

SEX PARTY

Okej.. lite smått sliten idag...

Blev att jag och Älskling gick vidare efter den gastkramande hockeyn.. inte så ofta vi är ute själva och har barnvakt så då måste man passa på lite ;-) Mysigt var d iaf.. fast för många öl och drinkar.. :-o

Ikväll ska jag ha ett sex party hos min nagelteknolog ;-) Skoj skoj..!! Kanske blir lite party efteråt oxå.. :-o Om jag pallar.. haha.. Hoppas på att min Ida följer med??

Ska köra ett till sex party imorgon med, hos min hårfrissa.. hehe.. Fast d är tidigare på dagen så kommer ändå hem i bra tid!! Hon ville att jag skulle stanna men vill ju ha lite familjetid på helgen oxå!!

Någon som bor i Sthlm och vill att jag ska ha ett "sexparty" hemma hos er, hör av er till mig på muppsan@live.se - Dra ihop ett gäng kompisar så tar jag med mina produkter som ni får klämma och känna på ;-)


Vad har ni för planer i helgen??


bloglovin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår både att Du är sliten idag och att Ni passade på när Ni var ute tillsammans medan Mandis hade en bra barnvakt.
Sexparty är inte min grej, jag är för... vad ska jag säga? Blyg =) Men Du lär ju knappast vilja komma till Norrland för ett sexpart en kväll ;-)
I helgen tror jag det inte händer mycket, inget är bestämt i alla fall, jag följer väl min utstakade väg och sover så fort tillfälle ges.
*kram*

Anonym sa...

Vad är det för fel på Din blogg, när jag kommer till Din bloggframsida möts jag av inget bloggande bara tomt rosa, däremot är allt på högerkanten kvar, när jag scrollar ner till månader och väljer februari kommer det först upp en inloggningsruta. sedan ser jag Dina blogginlägg.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos