Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 14 juli 2008

HEART JACKA - CECILIE WESTH

Usch vad jobbigt, nu har Rosa & Riddaren REA..!!

Cecilie Westh jackan som jag ville köpa till Mandis är
nedsatt från 749:- till 499:-

*iiihhh* - Kryper i shopping nerven.... :-o







En klänning som skulle passa Mandis nu då vi är i stugan ;-)
Oxå lovely Cecilie Westh, FISH klänning, 299:-


Om Cecilie Westh:

Cecilie Westh är tillbaka från sin mammaledighet och är nu klar med kläder till barn som vill ha ny snygg design i härlig slitstark kvalitet.
Cecilie Westh lägger stor vikt på att kläderna skall vara roliga och annorlunda. Det är fräscha och varma färger med genomtänkta detaljer som kännetecknar stilen.
Kollektionerna heter till tjejerna ”Cecilie Westh” och till killarna ”Homie Westh”.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen!

Nä, blir inget styran för mig, jobbar lördag natt, men inte direkt något jag kommer att sakna heller faktiskt, tycker bara det är skit.
Josefin köpte *krumelurkajsa* på toys;n;rus i valbo(en ritmojäng som gör mönster) bara det att Johannes vart stormförtjust i den, det finns en *krumelurkim* också, och det är den jag vill ha, för visst finns toys*n*rus i kungens kurva?Och visst är du dit ibland?Tänkte isf be dig köpa den och skicka upp, ingen brådis är det för tänkte den som julklappm men kan vara skönt att få den avklarad.Den kostar 189 :- plus frakten då och det kan jag ju föra över på ditt konto nått innan du ska dit isf om du vill köpa den åt mig.Johannes får ju naturligtvis inte låna *Kajsa*....syskonkärlek...Ska nätshoppa nu iaf, tänkte beställa en laddning från ellos, bla en ny elvisp, min har sett sina bättre dar...men så har man ju bott hemifrån ett x antal år å...och så påslakanset till barnen i jul, jag vet, jag är knäpp men gillar att vara ute i tid med klapparna, gillar inte slutpaniken...
Ha en trevlig kväll!!

Kram!

Anonym sa...

Trollskogen var toppen! Åker gärna dit med er någon dag sedan efter semestern! Fabbe var en hejare på studsmattan!

Kram på er!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos