Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 12 juli 2008

FISKEOLYCKA

Nu ska ni få höra…

- Igår kväll var jag så jäkla trött så gick och la mig då grabbarna drog ut på sin sista fisketur för kvällen/natten. Somnade rätt så fort..

Vaknade av att älskling kommer in i sovrummet och bokstavligen beordrar mig att komma upp..!! Försöker få ur honom varför men han säger inget, jag måste komma upp.
Kliver upp motvilligt, hittar alla tre grabbar inne på toaletten… jag kikar in med en stor oro över vad jag ska se…- I Dennis skalle hänger ett fiskedrag.. :-o Kroken har gått rakt in i huvudet.. *iihhh* Jag vet vad jag är utbildad till och varför dom hämtade mig, självklart har jag mer kunskaper, men nu ska ni få höra.. – min allra största fobi är just KROKAR..!! Dennis hängde över handfatet, illamående och såg lite svimfärdig ut.. kan säga att jag mådde nog likadant.. MEN det kunde jag ju inte visa honom.. Vi klippte av draget så vikten släppte iaf.. sen var vi tvungna att försöka dra ut kroken.. tvärkört.. Då var det bara att testa åt andra hållet, köra ut kroken istället…!! Gick inte det heller, satt som berg fast i huvudet..!! *suck* Det var ingen stor krok utan en liten en, så den satt inte så djupt.. Funderade lite och tog sen beslutet att vi sover en stund och sen åker vi in till Sundsvalls akutmottagning imorgon bitti istället. Eftersom kroken inte satt djupt och han hade inte speciellt ont, blödde inte heller så gör det inget att vänta ett tag. Tvättade rent runt om kroken och gav honom alvedon, bäddade framför TV:n istället.

Hur han fick dit kroken då.. Olyckligt nog så var d Andreas fel.. :-( Han hade fastnat med sitt drag i någon sten och stod och drog för kung och fosterland.. VIPS, så lossnade draget och som en katapult kastas den bakåt, rakt i Dennis skalle..!! Har aldrig sett A med så dåligt samvete.. Han visste inte hur mycket han skulle passa upp Dennis.. Usch, lider med honom också. Men det är väl så det går för fiskare?? Vilken fiskare har inte fastnat i en krok?? Hehe..

På morgonen drog alla grabbar in till akuten, var en del väntetid. Trodde dom skulle ge lite lokalbedövning och lägga ett snitt, men inte då. Dom hade stått med två tänger, en tryckte ut kroken och den andra drog i andra änden. *aaajj* Nu är den ute iaf..!! Med sig hade dom lunch från MAX *mums mums*

Dom små grabbarna började snickra direkt då dom klev ur bilen.. Älskling käkade tillsammans med mig först.. Dom håller på att bygga ut en hel uteplats som går ett par meter ut i sjön. Coolt :-) Dom är så flitiga och duktiga..!! Annars har det varit en lugn dag.. Nu drog dom ut på sin första fisketur för dagen, eller små grabbarna var ut en sväng tidigare också (man trodde att dom skulle få lite avsmak för det men inte) Ska blogga klart, får väl se om jag lyckas publicera ikväll eller om det får bli imorgon istället. Sen är det natti natti för mig..!!

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos