Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 20 juli 2008

FISKE OCH ÅTER FISKE

Igår då.. hände inte så mycket.. var till Bräcke och hälsade på Anders föräldrar, passade på att röka fisken som Grabbsen fick häromkvällen. Älskling är såååå GLAD, han fick dra upp öringar ÄNTLIGEN..!!!
Anders tog med sig mina grabbar och fiskade i jämtlandsskogen och där fanns d öring.!! :-)


Mandis hittade en kompis som hon körde traktor med ;-)


Käkade på Jämtlandskrogen - fy FASIKEN vilken dålig mat..!! Tog fläskfilé som var torr smaklös och bara tråkig.. Bara pizzan som var okej där, all annan mat sög.

På kvällen drog älskling och Anders och fiska igen, fick fler öringar ;-) Jag och Mammsen hade en slapp kväll framför TV:n bara.. Skönt d oxå..!!

I förrgår så spelade jag, Emelina och Mammsen TP då grabbarna var och fiskade.. körde barnfrågorna.. :-o Var ju fanemej lika svårt ändå.. Vi suger verkligen.. - allmänbildade, vad är det?? Den som vann var den minst tippade... - Emelina..!!!

Idag är d hembygdsfesten, ska väl kika förbi kanske.. Fast nu sover Mandis och det regnar ute. Så får väl se..

Senare idag ska vi åka till Stöde och hälsa på Adde & Sara och deras go ungar ;-) Kanske ta nåt glas vin eller två.?? :-o Bra förslag Adde..!!!!


På begäran av älskling, hans fångst:




0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos