Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 22 maj 2008

SEX FÖRBUD

Vilken mysig dag d blev ;-) Helt lovely väder och underbart sällskap..!!

Började med fika inne på Ringen.. hehe.. Ladda lite energi såklart..! :-o


Sen en snabbis genom några affärer på Ringen innan vi begav oss till sex-shopen..!!
Var både in till Martinshop & Afrodite, glad att presentkortet var hos Martinshop, dom har ju bra mycket större och roligare sortiment - och billigare..!!!
Efter en massa beslutsångest så blev d inga sexleksaker.. d blev en as cool sexig latex klänning ;-) Det ni..!! Hihi.. Blir nog inga publicerade bilder på den outfiten här... hehe..
Inte så sugen att ha den ikväll heller.. jag har ju fasiken sex förbud i EN MÅNAD :-o - Sjukt länge..!!!

Nu har jag ändrat kryssningen oxå... skulle ju ha åkt nästa helg.. men hur kul är d då jag inte får dricka pga blödningsrisken och inget sex...kul bröllopsdags kryssning.. lr hur.. Så var d med dubbelsäng med speglar i taket..
Jaja, fick ändra datum utan att betala nåt.. så nu blir d fredagen den 13 juni istället.. funka d oxå trots att det inte är på bröllopsdagen. Huvudsaken vi gör nåt tillsammans ju..!! *längtar iaf*

1 kommentarer:

Anonym sa...

tja ba shopping bruden..har varit in o kikat på fluff design nu, jag tar de svarta med rosa muddar..och storlek 56/62..och såklart "Angelina"
puss puss

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos