Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
fredag 29 januari 2010

MIN LILLA PICASSO

Cellprovtagningen gick bra - Alvin sov sig igenom hela läkarbesöket ;-) Fick inga som helst svar nu utan dom får jag vänta på - såklart.. denna eviga jobbiga väntan!!!
Sen var det bara att kånka iväg med vagnen till pendeltåget, hem till Svärmor och lämna Alvin där sen iväg på utvecklingssamtal på dagis!! Amanda´s farmor bor precis vid dagiset så då går det ju bra att lämna Alvin för nån timme bara!! Ammade en himla massa innan jag gick ;-)
~~~
Allt var toppen på utvecklingssamtalet - älskar att höra andra prata massa positivt om ens barn, man blir ju så himla stolt - trots att man visste allt redan innan ;-) Fånig man är, hihi.. Är ni likadan??
Fick se en teckning Amanda gjort på fri hand idag - ALLA på dagiset var imponerade och jag måste säga att jag är OTROLIGT impad!!! Dom skulle lära sig att måla av något. På en av deras väggar sitter en sån här blomma. Kolla in hennes konstverk under, den i mitten är hennes!!

Dom generna har hon iaf fått av sin Pappa, jag är helt värdelös på att tecka och sånt.. :-o

bloglovin

6 kommentarer:

mia sa...

Va duktig hon är!
Så där bra kan inte jag! JAg får inte ens till en streckgubbe. :-D

Helene sa...

Men oj vad fint, hon kanske blir en berömd konstnär en vacker dag! =) Hoppas ni får en fin helg, hela lilla familjen.

Nina sa...

Oj vad duktig hon är =)

Trevlig helg!

Therese sa...

Oj, vilken liten talang!!!
Vad kul =)

Kick sa...

Det är underbart kul när man får en fin teckning, det är det bästa. Jag fick en av Robert igår där han hade ritat ett stort hjärta och ett litet. Det är du mamma, och det där är jag, förklarade han. Hjärtanen hade ögon näsa och mun, och var så söööta...

Fru Evelina sa...

haha ooo jag kan tänk mig hur stolt man är jaa... Det GÅR inte höra för mycket fint om sitt barn hihi!
cellprov ska jag också ta om ett tag. ville göra det på efterkontrollen men tydligen skulle det gå 4 månader efter förlossningen.

Kram

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos