Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 15 mars 2012

PÅ AMANDA´S ÖNSKELISTA

Det är mycket dockor som gäller nu, vanliga men även Barbiedockor. Amanda lever sig in i leken och leker ofta Mamma, Pappa och barn – givetvis är Alvin oftast med och han är ju barnet då Blinkar Nu när hon fyller fem så har hon sagt att hon önskar sig en vagga till hennes dockor och en matstol, men även andra tillbehör som badbalja m.m.

Ojoj, vad alla genusmammor ska irritera sig, hur har vi fostrat henne egentligen? Då ska jag säga att lika högt som dessa saker står på önskelistan står radiostyrda bilar och helikoptrar – jag har aldrig och kommer aldrig lägga mig i vad för leksaker Amanda eller Alvin vill leka med om det inte gäller vapen då, där är jag stenhård! Jag kommer aldrig köpa pistoler, svärd eller liknande till någon av dom och jag hoppas att alla i vår familj eller vänskapskrets respekterar detta och inte heller ger dom det. I min värld är det att uppmuntra till våld och det vill jag verkligen inte.

 

Allt För Föräldrar har skrivit en bra artikel om just detta såg jag precis och även Bambi tar upp om ämnet.

 

Hur ser ni på vapen som leksaker till era barn?

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos