Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
söndag 25 mars 2012

GALAPREMIÄREN AV PIRATERNA

Idag ska jag och Amanda på galapremiären av Disneys nya Piraterna “The Pirates! Band of misfits”. Den riktiga premiären är den 30:e mars. Ska försöka att ta lite bilder innan bion då det minglas med andra kända svenska profiler med deras barn.

 

PIRATERNA! Ett skrytsamt äventyr med drag av surrealistisk komedi - baserad på "The Pirates! - in an Adventure with Scientists", den bästsäljande bokserien av Gideon Defoe. Filmen skapas med samma fantastiska hantverksteknik som Aardman använde för Wallace and Gromit i filmerna "Varulvskaninens förbannelse" och "Flykten från hönsgården". Filmen berättar historien om ett glatt men olyckligt piratgäng när de korsar de sju haven i jakt på det som pirater älskar mest: äventyr. Och vilket äventyr är större än det att drabba samman mot Black Bellamy och Cutless Liz i ett försök att vinna den eftertraktade Årets Pirat Trofén? Från Karibien, tar deras resa dem till viktorianska London, där de möter Charles Darwin, Mister Bobo - en vältalig "människo-apa" - och en mäktig fiende som är fast besluten om att utplåna alla pirater för evigt. Piraterna upptäcker att deras uppdrag är en seger för den godmodiga optimismen mot den långtråkiga kraften bakom sunt förnuft.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos