Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 10 november 2010

PRISBELÖNAD TÅGBANA


Här kommer passagerartåget! Tvåvagnståget är redo att ta passagerarna runt BRIO-spåret. Titta ut genom fönstret och se hur bilarna väntar vid korsningen.
~~~~
Den finska leksaksorganisationen har utsett passagerartåget som Årets Leksak.!!
~~~~
”BRIO gör alltid sitt bästa för att skapa roliga leksaker där fantasin kan löpa fritt och leksaker som har mycket lekvärde i sig själva. Det observerade lekmönstret när barn leker med produkten stödjer verkligen BRIOs tankar och beslut i utvecklingsprocessen, att göra en unik BRIO-leksak som påverkar barnet på ett positivt sätt. Vårt team är väldigt stolta över äran att vinna priset och tackar den finska Leksaksorganisationen för att de tagit emot leksaken så som vi hoppats” - Product Development Manager Michael Heun
Juryn säger också att det är väldigt positivt att de nya tågen och tågbanorna passar ihop med alla BRIOs tågbanor, gamla och nya. Läs mer HÄR.

bloglovin

1 kommentarer:

Katarina sa...

Jag älskade brio som liten, och de håller ju i evigheter! Väldigt glad över att mamma har sparat våran tågbana på vinden, för den ska mina barn ha! (och brorsans först, antar jag :P)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos