Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 30 november 2010

MUPPSAN BIKTAR SIG

Nu ska jag vara ärlig..

Den senaste tiden har jag jobbat så otroligt mycket och tid för att träna har inte funnits :-( Det har lett till att jag slarvat med var jag ätit eller inte ätit alls.. stoppat i mig nån macka då och då eller bara någon frukt. Så nu då jag ställde mig på vågen har jag gått UPP 2kg :-( Snyft...

Jag som lyckades gå ner 7kg så "lätt" då jag började med Noka och kom igång med träningen. Nej nu får det ta och bli ändring på det. Vad är jag för förebild och ambassadör då jag slarvar själv?! Fy skäms! Jag ska tammetusan byta ut ALLA måltiderna igen mån-tors, sen äta med familjen fre-sön! Jag kommer någon gång ibland äta frukt samt grönsaker bara för att få tugga ibland. Nu ska jag ner 5kg till innan jul... Mitt mål är 15kg - det vore alldeles perfekt! Då skulle jag nog synas lite mer här på bloggen :-o

Spana in mitt Noka gäng som syns här på högra sidan i bloggen, dom är bra mycket duktigare än vad jag varit. Så himla roligt att kika in till er och få motivation! Tills imorgon ska jag komma på någon rolig utmaning till er ;-) Håll utkik!!

Vill du testa Noka gratis? Bli medlem i deras facebook grupp!!

bloglovin

9 kommentarer:

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Söta lilla du, det är klart man får Synda, vem gör inte det lixom. Men det är inte många som vågar stå för det, som du gör! Du är stark och en toppenambassadör tycker jag!

kramar

Elin *paraflaxen* sa...

Pepp pepp!
Att stress och mycket att göra har negativ inverkan på vikten är det ju faktiskt forskat om. Men ändå är det "gott" att ha nåt att skylla på så sett.
Men att du gått upp lite, tyder ju att du också är mänsklig. Men två kg kan ju lika gärna vara 2 kg vätska tex.
Hoppa på oss andra nu, detta gör vi ju tillsammans!
It can only get better!

Nina sa...

Efter regn kommer solsken :)

anna med litet a sa...

Trist med plus på vågen, men det skakar du snart av dig igen!
Kram

tildan sa...

Åh, va skoj med en utmaning! jag nokar för fullt men är lite för dålig på att blogga...

Irené sa...

Du är fin precis som du är! =)
Hör sen!

Kram Irené

P.S. Har en ledig dag den 14:e december. Andys?

Sandra - mamma till Molly sa...

Skönt att "bikta" sig lite, det brukar i alla fall jag göra för att lätta lite på samvetet men inte ska du behöva må dåligt över att du gått upp 2kg. 2kg låter mycket men egentligen är det inte det! Hoppas du får mer motivation av oss andra som kör med Noka så du snart ser minus på vågen igen!

Själv har jag inte bloggat sedan i fredags om hur det går med Noka eftersom vi varit bortresa och jag säger då det, den bloggpausen jag haft har gjort mig mer motiverat till allt! Lika så med vikten, ibland behöver man ta en paus ifrån allt för att samla på sig nya krafter!

Anonym sa...

Men du vet väl att när man slutar äta & dricker nån sorts dryck som ska uträtta mirakel så blir det som så att så fort man äter nåt så lägger kroppen på sig det som fett eftersom kroppen har gått in i svältläge. kroppen tror att nu är det bäst att samla på sig när det väl kommer nåt.
I vanliga fall lägger men inte på sig som fett om man äter "bra" & tränar.
Om inte annat testa LCHF. Det funkar. Tror du inte på det så läs på lite så märker du hur logiskt det är egentligen.
Lycka till hur du än gör. :-)

Bea

Sanna sa...

Vad skönt det känns att läsa att någon är likadan som mig, jag har inte heller haft tid för träning och hälsan nu utan bara fokuserat på skola, jobb och allt annat.

Men har med bestämt mig att försöka ta tag i det hela nu.

Kram Sanna

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos