Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 21 november 2009

VARNING FÖR PIPPILOTTA

För över ett år sen blev jag blåst av barnbutiken Pippilotta.se - beställde stövlar och kläder till Amanda som jag aldrig fick. Som tur var hade jag valt betala mot faktura så hade inte betalt något. Men efter ett tag fick jag faktura från Kreditor, sen även från inkasso..!! Bloggade om händelsen och sen blev jag kontaktad av Kreditor (Klarna) som hjälpte mig att lösa allt. Enligt dom var det inte första gången det hänt.
~~
Pippilotta påstod att paketet var skickat och att dom hade inte gjort något fel. Jag ringde och ringde, mailade och mailade.. fick endast svar över mail - alla dom väldigt "griniga" - inte alls tillmötesgående. Sen ville dom att jag skulle stå för returavgiften!! VA?? För något jag inte fått?? Även detta löste Kreditor till mig. Läs mer i mina tidigare inlägg här och här..!!
~~
Iaf, vet att det är MÅNGA som varit med om liknande incidenter med denna barnbutik, som dessutom blivit blåst på pengar.. Nu har en person fått nog och luskat fram en del om dom.. tydligen är dom på väg att gå i konkurs. Dom påstår att saker är försenat från leverantörerna då det i själva verket är dom som inte betalat sina leverantörsfakturor och får inte längre sälja för dessa. I mail hänvisar dom till ekonomi avdelningen istället för att svara - ekonomi avdelningen lär vara Gunilla själv.. :-o Läs mer här under kommentarerna.!! Mycket fakta har tagits fram.
~~
Har du blivit blåst av Pippilotta?? - berätta om händelsen här så ska vi tillsammans se till att dom blir anmälda och att ALLA som inte fått tillbaka sina pengar får det PLUS ränta..!!!
~~
Så himla trist och oseriöst...

bloglovin

7 kommentarer:

Amanda sa...

Usch och fy. Sådant här förstår jag inte alls. Hur tror man att man ska kunna ha en fungerande försäljning om man inte är ärlig och tillmötesgående. Ärlighet varar längst. Det slår ALLTID tillbaka på en själv förr eller senare iaf.
Jag har som tur var inte blivit blåst. Har dock faktiskt handlat därifrån en gång. Ett par fina stövlar som vi dock fick hem utan problem.

sara sa...

Jag har nästan bara bra erfarenheter, tills mitt sista köp hos dom. Annars har jag handlar jätte mkt där, speciellt skötväskor..

Annah sa...

Beställde från dem för bara några veckor sedan och fick hjärtat i halsgropen när jag sen läste om alla som blivit blåste. Lyckligtvis fick jag mina saker men kommer INTE beställa därifrån igen. Ska nog varna i min blogg också.

annas perssonliga sa...

Jag har aldrig beställt från dem. Fy vad tråkigt för de kunder som har, bra att du varnar!

Jag mailar gärna bilder på Siri i kläderna så fort som möjligt... Tröjan ska nog bli en födelsedagspresent o öppnas i januari men klänningen får hon tidigare.

Kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Jag har aldrig haft ngr problem med dem men efter att ha läst dina rader o hört/ läst liknande historier om dem så har jag ändå precis nu tatt bort dem från min sida som "samarbetspartner". Hade ju en tävling med dem för länge sedan men jag känner nu att jag inte har någon större lust att göra reklam eller lyfta fram en butik som vid upprepade tillfällen blåst folk till höger o vänster! Inget jag vill stötta på ngt vis!

Tur att det löste sig för dig iaf men synd att det inte gjort det för alla =/

blondstar -mamma till max 090605 sa...

hej. jag vann din tävling hos barntryghet, men har inte hört något från dom?

nikita sa...

Hej!
minns då du skrev om detta sist, och jag har ju somsagt också råkat ut för att blivit lurad, jag beställde fick ingen vara men fick en påminnelse på en faktura som jag ej fått , försökte ringa men fick inget svar och fick bara bortförklaringar via mejl :S

mkt DÅLIGT!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos