Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 18 november 2009

KALAS TAJM

Ikväll ska vi på kalas..!! Amanda är redan hos sin Faster och kusiner som hämtat henne på dagis igen idag. *tack* Kan tänka mig hur glad lilla Sessan blev då ;-)
~~
Idag har jag och Alvin bara myst..!! - Hållt oss inomhus och bara varit ♥ Har liksom inte haft någon direkt egentid än, så det behövdes. Älskar honom redan så otroligt mycket, trodde det skulle bli svårt med att få kärleken att räcka till men det är inga problem alls. Jag kommer att kunna överrösa BÅDA mina barn med massor av KÄRLEK ♥ ♥ ♥
~~
Lyckades få iväg Älskling till läkaren idag oxå - varit sjuk i över 3 veckor nu.. hosta, snuvig, tuppat av då han snytit sig samt blött massa näsblod - tyckte det var dax nu att bege sig. Han är inte den lättaste att övertala att gå till läkaren... Visade sig iaf att han hade bihålsinflammation, så nu har han fått massa mediciner så han kan kurera sig!! Känns skönt..!!
Kanske snarkningarna oxå ger med sig så man får sova på nätterna.!! :-o :-o

bloglovin

4 kommentarer:

Helene sa...

Hej. Allt bra med er alla :) ?

Förvirrade Morsan sa...

sv; jaa, jättekul! första av många=) men i framtiden så lär ju han vilja vara med och bestämma ;)

matilda sa...

ja visst är det svårt med namn! Såg att lillkillen fått hela Alvin! Jättefint namn och passar så fint ihop med amanda ;)

Sandra - Foto och mammablogg sa...

Sv: vad kul att du gillar bilderna :-)

Vilket fint namn ni har valt till lillkillen!
Visst är det otroligt att man verkligen inte har något problem att älska båda barnen lika mkt. Tänk vad man funderade på hur det skulle kunna gå till under graviditeten (jag gjorde iaf det)!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos