Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
lördag 23 augusti 2008

RÅN I ÅRSTA

Vet inte om ni hört om rånet i Årsta igår..?? Två män som skulle råna en värdetransport då dom stannat på Hjälmarsvägen vid bankomaten..


Till det väsentliga - Mandis dagis är vägg i vägg med bankomaten..!! :-o Trots att hon var ledig igår så kändes det alldles förfärligt..!! Vad som kunde ha hänt?? Som tur var, var dagiset stängt för alla igår, så inga barn var där.


Trodde inte någon skulle försöka med ett rån mitt på dagen och mitt på ett torg..!! Ack så fel man har... Så himla skrämmande.. mår fortfarande dåligt av d hela.. :-(





Bild lånad av Lokalbilder.se

Två gripna efter värdetransportrån


Två män har gripits efter att en värdetransportbil utsattes för ett väpnat rån i Årsta i södra Stockholm vid tolvtiden. Rånarna slog till slog mot värdetransporten när väktare skulle fylla på en bankomat på Hjälmarsvägen.
De två männen var beväpnade med pistol, hotade väktarna och avvek därefter från platsen. Enligt Stockholmspolisen är det oklart om rånarna kom över något byte. Ingen person uppges ha skadats fysiskt i samband med rånet.


SR - Sveriges Radio - P4 Radio Stockholm

2 kommentarer:

Anonym sa...

Huvaligen...

Anonym sa...

Labs sakums

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos