Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
tisdag 7 februari 2012

EFFEKTIV PÅ LUNCHEN

Lyckades få med mig bonusgrabben att storhandla med mig på lunchen idag – mycket uppskattat vill jag lova. Då det är extremt mycket jobb nu så hinner jag inte med så mycket annat än jobb och kvällstid all fokus på familjen. Ledsen att bloggen tar skada av detta, men snart är det ordning och reda på torpet igen Blinkar 

 

Tänkte köra en liten fråga som jag tycker är otroligt intressant – för hur mycket handlar ni mat för till er familj varje vecka? Skriv gärna hur många ni är i familjen också, hoppas ni är många som svarar!

Vi handlar för ca 500-700kr i veckan numera, tidigare innan jag gjorde veckomenyer handlade vi nog för över 1500-2000kr i veckan och vi är fem stycken i familjen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ca 800 kr i veckan, vi är två vuxna och tre barn (7,4,2 år) och då ingår ALLT i den summan, välling, blöjor, hund och kattmat också utöver "det vanliga" :-) Gör också veckomenyer och använder handlarlista! :-) // ida, 1vuxen2barn.wordpress.com

LILITH - Mamma med Borderline sa...

Vi är tre stycken, och med hygienartiklar och sånt, så handlar vi nog för max 500 kr/vecka, och då är det även 4 kg frukt minst.

Esmeralda sa...

Vi ligger på detsamma ungefär. Då är det inräknat två vuxna och två blöjbarn och en katt. Med lite tur får vi den äldre att sluta med blöja snart. Då sjunker beloppet :)

Dorothea - Ett nästintill trillingliv sa...

Vi handlar för 1000 kr i vekan (varav matkassen från jobbet kostar mig drygt 600 kr) resten är frulle och blöjor! Hoppas allt är gott för övrigt, var x antal veckor/månader sedan jag kikade in här, haha ;)

Anna, Gbg sa...

Vi handlar för ca 600-900:-/vecka beroende på om det är blöjor med eller ej ;-) Vi är 2 vuxna och 2 barn på 4,5år och 2,5 år. Vi gör handlingslista och en veckomeny varje vecka.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos