Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 13 juni 2011

MUPPSAN TIPSAR:

Proclé är ett svenskt skönhetskoncept som utvecklar skönhetsprodukter med högkvalitativa och spännande ingredienser. Proclés idé har varit att skapa en hudvårdsserie med innovativa produkter som erbjuds till humana priser utan att tumma på kvalitén. Efter ett och ett halvt år av forskning och produktutveckling har Proclé utvecklat en serie med ett 20-tal hudvårdsprodukter. Först ut är Proclé Body Butters.

Proclé Body Butter är lättabsorberande, mjukgörande body butter för användning året om. Den återfuktar och föryngrar huden, vilket betyder att samtliga body butters innehåller ingredienser som ger näring till huden, som leder till att hudens skyddsbarriär förstärks, ökar elasticiteten, mjukheten och spänsten, och ökar takten på cellernas förnyelseprocess. Proclé Body Butters innehåller endast naturliga oljor, och inga produkter testas på djur.

Vi är helt hooked - både jag och Älskling är besatt av Proclé body butter! Man får verkligen babylen hud av den och är fantastiskt skön att smörja in sig med. Aldrig mer lotion - bara body butter :-)


Finns att köpa hos bl.a Parfymbutiken, Baresso och Beauty Planet, ca pris 120:-

bloglovin

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos