Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 24 november 2008

HUR GÖR NI??

Helt slut då jag kom hem från jobbet.. tror inte d var efter arbetsdagen utan efter vägen hem från dagis.. Jäkla Sthlm i ett nötskal att inte kunna skotta trottoarerna!!! Körde fast med vagnen HELA tiden.. *gaaahh* Imorrn ska jag köpa en pulka, då blir d hämtning i pulka hädanefter ;-)

Älskling och Putte är på hockey ikväll, DIF-Timrå.. :-o Hoppas hoppas DIF kan ta hem segern ikväll, skulle behöva d.. fast d behöver ju Timrå oxå..

Nu ligger Mandis, sover gör hon inte, men tror inte d dröjer så länge inna John Blund kommer!!

Tänkte jag skulle höra med er hur ni gör vid nattningen?? Somnar i famnen, somnar själv i sin säng, puffar på rumpan, eller nåt annat kanske..??

- Vi lägger Mandis i sin säng och hon somnar själv, somnar hon inte på en gång så går vi in stoppar om henne och säger till henne att sova. Sjunger alltid en sång för henne oxå innan jag går ut, fast det gör jag bara en gång!! Så hur gör ni???

10 kommentarer:

Anonym sa...

lägger alltid bara ner Victoria i sängen, pussar och säger godnatt och går ut .. sen somnar on alltid efter en liten stund. Tror man kan göra det till en dålig vana om man t.ex. vaggar/bär runt barnet tills de somnar, fö sen ska ju barnet alltid ha det. men sen e de ju inte alla barn som somnar som vår Victoria .

Anonym sa...

vi brukar göra ganska lika varje kväll,
duscha-på med pyjamas-borsta tänderna- så får han oftast vällingen i famnen sen lägger vi honom i sängen och han somnar nästan jämt själv på en gång.. det är sällan han är knölig vid nattningen..

Anonym sa...

Tidigare lade vi Elin efter välling i spjälsäng och hon somnade själv, enkelt och smärtfritt för oss alla.
Nu har vi hamnat i en ond cirkel, hon somnar inte själv längre och vägrar spjälsäng, jag ligger numera mellan 20minuter - 90minuter med henne i vår säng innan hon somnar.
Dessutom sover hon nu HELA nätter i vår säng.

mvh Åsa

mammasgullunge.blogg.se

Anonym sa...

Åh en till som hejjar på djurgården :-)härligt med en massa snö men de borde ju kunna skotta så man slipper skotta sig fram själv:-)

Anonym sa...

Emilia får sin välling i sängen. Hon dricker den och somnar sedan på direkten. Väldigt skönt! Hon är 18 månader.

Anonym sa...

Ett litet tips!?! Köp en snowracer ist... En pulka är inge kul längre... Dessan har en snowfräser efter min bror och hon just love it... den är sisådär 27 år 'bara' men har ett gädrans suvve glid... men du gör ju som du vill... bara ett tips... // kram

Anonym sa...

Ludwig somnar själv...i egen säng. Han har dock börja resa sig (har nyss kommit på hur man gör och det är juh jätteskoj förståss) så man får kolla honom lite. Kanske lägga ner honom sådär fem gånger innan han ger sig. :o)

Anonym sa...

sjunger med henne i min famn..och så klart snuttefilten..men så är hon ju bara 6 månader ännu oxå min Angelina :-)

Anonym sa...

Ja hur gör vi... En period somnade Fabbe med välling i sin spjälsäng, och vi satt bredvid. Gick kanon!

Nu har han en vanlig säng, ibland ligger vi bredvid och myser medan han äter välling och somnar. Men nu har det ändrats totalt. Nu äter han välling i mitt knä i fåtåljen och somnar. Sedan bär jag in honom till sin säng. Fabian har aldrig kunnat somna ensam... Har alltid haft oroliga nätter med nattskräck, så många perioder har han sovit mellan mig och pappan, just för att vi inte orkat springa fram och tillbaka. Ingen har ju fått sömn...

Peppar, peppar, nu har han i fyra nätter sovit hela nätterna i sin egen säng! (1 år och 9 månader gammal). Vad skönt! Vi får se om det håller i sig!

Kram!

ekofamiljen sa...

Mina stora barn sov med mig då de var små. Minstingen sover i egen säng kl 19:00 varje kväll. Pyjamas, tandborste och potta (blöjfri bebis...)- då läser vi böcker, puss och god natt. Vanan ger trygghet. Både vi och hon sover bättre. Men jag ångrar inte att jag sov med de större heller, hade inte kunnat göra annorlunda med dem, då. Sömnen har blivit viktigare för mig med åren.

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos