Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 4 augusti 2011

POPULÄRA LEKSAKER

file_1

Det har precis varit barnkalas här i huset och lekrummet är nu helt fyllt utav nya leksaker. Det finns inget underbarare än att lyssna på barn som leker, i alla fall inte enligt mig. Just nu sitter alla tre småttingarna nere i lekrummet och undersöker storasysters födelsedagspresenter. Hon har fått så mycket leksaker! Till exempel ett lundby dockskåp som hon just nu är i full fart med att inreda medan småbröderna försöker sig på de olika pussel som hon har fått. Just nu verkar det vara ett Hello Kitty-pussel som är föremålet för deras uppmärksamhet. Vi får se om intresset håller i sig, för i såna fall har hon fått en hel del pussel som skulle passa utmärkt som underhållning under regniga sommardagar. Hon har även fått flera brädspel och vanliga spel också som jag hoppas att barnen kommer att tycka om, bland annat ett jättefint spel som ska hjälpa barn att lära sig läsa. Perfekt för mina kloka små krabater!
Men just nu är det alltså lundby dockskåpet som har förtrollat min lilla tjej, hon håller just nu på och möblerar vardagsrummet medan hon informerar dockskåps-familjen om vad det är hon gör, jag blir varm i hjärtat av att titta på henne.

 

OBS – köpt inlägg.

0 kommentarer:

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos