Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 29 augusti 2011

MAMMABLOGGKRYSSNINGEN 2011

crew

ATT00370

ATT00373ATT00412

ATT00424ATT00421

ATT00382ATT00388

ATT00385

ATT00406ATT00379

ATT00391ATT00415

Vilken fantastisk kryssning Johanna lyckats anordna alldeles själv – mycket imponerad men inte ett dugg förvånad, du är en AMAZING kvinna min fina sockertopp!

Möttes upp på fm inne på Birka terminalen, lasta över all packning, dvs goodiebags samt alla vinster, sen iväg för att lucha och gå igenom alla detaljer för kryssningen. Sen dax att möta upp alla FAB mammor och dela ut alla biljetter m.m. – tog sitt lilla tag eftersom vi var hela 70st bloggmammor Skrattar 

Sist på båten blev vi såklart och det var bara att stressa in i våra hytter (som btw Johanna uppgraderat till egna lyxhytter för oss crew tjejer), kasta in packning och bege sig upptill “beachen” som var abonnerad till viss del till oss – fixa med de enorma och fantastiska goodiebagsen – ja, det var t.om två goodiebags, inte bara en Blinkar och ställa ordning bubbel och snacks. Birka´s personal ska ha massvis med cred för deras service – dom har varit helt fantastiska och ordnat samt hjälp oss på alla sätt och vis.

Lyckades nog svepa 2-3st glas bubbel, med hopp om att lugna nerverna men det gav nog raka motsatt effekt – snurrigt och mer ivrig! Väl uppe i hytten kunde man varva ner, fräscha till sig och byta om till middagen, fast innan det var det kaos – då Thean skulle duscha så satte jag ihop en Orbit-vagn som skulle med upp på middagen i vild förtvivlan. Naglar rök och jag förbannade mig ett antal gånger, hade nog gått mycket lättare om jag tog det lugnt och inte hetsade som en galning Ler med tungan ute Varför vagnen skulle med – jo, för den hade jag och Thean tillsammans med Helena & Jonas från Edbergs & Co fixat till Johanna som present för allt jobb hon lagt ner i kryssningen! Åh gissa hur glad hon blev!?!?! Skrattar Skrattar Se bara här hos Bambi! Se till att gå med i Orbit Baby´s facebook grupp så du inte missar alla grymma erbjudanden samt just nu söker dom efter en ambassadör för deras Orbit-vagn, kanske du får chansen precis som Johanna och Thean att testa den!!

Vidare, middagen var toppen och efter det var det prisutdelning, varenda en fick med sig ett pris hem – som det ska vara Ler Även fast flera fick riktigt grymma pris, t.ex Agnieszka vann 2000kr att shoppa valfria Nova Star kläder för, vem hade inte velat vinna det?? Vill ni se bilder av vad goodiebagsen innehöll så kika in hos Fru Lundin och hos Familjen Nilsson Pettersson.

Natten bestod sen av party party – dansande in på småtimmarna med en massa goa mammor, bl.a mina kumpaner Johanna och Thean, men även Syster, Martina, Ida, Josephine m.fl. Tror jag kom i säng efter fyra, sen låg jag och vände och vred mig i min dubbelsäng bra länge. Att man inte bara kan njuta av att få sova alldeles ensam, utan barn och karl? Ler med tungan ute 

Då jag väl somnade så sov jag – sov över frukosten dessutom! Gah – det nästan bästa med att åka på kryssning! Jaja, blev att söka upp ett café med Syster & co istället och svulla i oss lite. Innan det var vi till Natusan som bokat ett konferensrum och bjudit in oss, var med i en frågesport och vann en morgonrock samt fick oss en fin goodiebag. Dom bjöd även på en massa härlig frukt samt olika drycker – mums!

Kryssningen avslutades med lunch och en massa pusskalas, jag och Johanna fick sedan boka en STOR taxi för att ta oss hem, jag menar det räckte ju inte med all packning, alla goodiebags, det man shoppat från taxfreen – utan bruden hade ju en HEL Orbit Baby vagn med sig oxå, hahaha… Ler

TACK igen alla underbara Mammor – ni har gett mig ett oförglömligt dygn på Östersjöns vatten! Ett perfekt avslut på min semester!

6 kommentarer:

Annelie sa...

Åh, denna kryssning har jag missat :-( Nästa år vill jag också vara med för ni ser ut att ha haft det underbart!

SoffiZ-Oliwers mamma + gravid med nr 2:) sa...

Tack själv fining! Ni hade gjort ett underbart jobb. Det här är en kryssning som man sent kommer att glömma!!! Jätteroligt att träffa dig, det var verkligen på tiden! Många kramar!

Agnieszka-2barnsmorsan sa...

Ja det var verkligen en underbar vinst jag vann, nu ska man bara bestämma sig för vad som skall shoppas:)

Ni gjorde verkligen ett toppenjobb!

Tack för den roligaste och bästa helgen på länge!

kramar

Linda, mamma till hanna sa...

åh en sån kryssning skulle jag vilja varit iväg på :)

Josephine-Mamma till Elika & Nick sa...

Det var hur kul som helst :-) säger precis som du ett perfekt avslut på semestern!!! :-)

Ötjejen sa...

Tusen tack själv goa du!!! Hoppas att vi träffas snart igen!! Massor av kramar till dig vännen!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos