Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 16 april 2012

MORGONMÖTE MED TESS MERKEL

181021_500x0

Skriver sällan om jobbet på bloggen – mest för att hålla det isär, min eventbyrå är mitt ena jobb och bloggen mitt extrajobb Blinkar Båda lika roliga dock! Tänkte iaf dela med mig lite av mina dagar till er också – har bara varit så hektisk på jobbfronten på senaste så bloggen har blivit lidande, beklagar detta. Men men, hoppas på att det lugnar sig lite nu om ett par veckor – efter Bloggminglet 2012 kanske.

Iaf – hade ett spännande möte med fina Tess Merkel imorse och pratade lite planer inför Bloggminglet och hennes del i det hela. Kommer att bli toppen och jag är helt säker på att gästerna kommer att uppskatta att hon kommer dit.

Den här veckan har jag dessutom flyttat in på riktigt på vårt nya kontor och lager – det är otroligt stort och himla fin lokal som jag lyckats få tag i, kommer att trivas som sjutton där! Ler Nära hemifrån dessutom, precis som jag vill ha det!

4 kommentarer:

Gustav & Lillan sa...

Vilken härlig blogg du har! Så här länge har jag nog aldrig lusläst en blogg. Haha! Mycket intressanta inlägg!

Jag är själv helt tokig i kläder och egen företagare med småbarn! Det är tufft men roligt! =)

Klicka gärna in och titta på vår blogg och webbshop! =)

www.gustavochlillan.se
http://gustavochlillan.blogspot.com

Ha det gott!
MVH Sara

Ötjejen sa...

Vad underbart att det går så bra med ditt nya jobb och att du fått ett kontor som du gillar! Önskar dig all lycka och längtar tills vi snart träffas!
Kram!

walleri sa...

Låter som två riktigt roliga jobb! =) Kram!

Sanna sa...

Nej, nej helt fel! Vill ju läsa mer om ditt jobb. Tycker du är så imponerade och vill själv in i branschen så inte hålla isär här inte ;)

Kram Sanna

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos