Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 11 april 2012

DIAGNOSEN: ASTMA

ATT00782

Lyckades få en tid igår med Alvin för att kolla upp hans andningsbesvär, blev kvar länge där eftersom dom ville inhalera honom på plats och utvärdera direkt om det gav något resultat. Alvin har astma, och remiss har skickats för att få vidare utredning om hur mycket astma han har och om han har några eventuella allergier. Jag hoppas vid gudarna att han inte fått min astma som hållit i sig livet igenom och dessutom allergisk mot alla pälsdjur, dofter, pollen och massa annat. Jag hoppas på att det är sk. förkylningsastma som endast uppstår vid förkylningar och växer bort med åren.

Vi har iaf fått med oss en massa mediciner, cortison och andra luftrörsvidgande. Medicinering varje morgon och kväll samt vid behov – helt underbart att Alvin fullkomligt avskyr att ta medicinen, han får panik då jag sätter masken över hans mun Ledsen Bara att kämpa vidare och hoppas på att han blir van den med tiden och faktiskt uppskattar att få medicinen.

2 kommentarer:

Lii sa...

Stackars :( Men ändå skönt för Alvin att ha får de mediciner han behöver.
Vortexen är ett superbra hjälpmedel, min stora grabb har den.

Kram

johanna med tyra och otto sa...

Min dotter ha samma mediciner och vägrar också masken, man kan ta av masken och få dom att knipa runt där masken ska sitta, bara se till att det håller tätt. Hoppas det är förkylningsastma. Jag hade astma och och allergi när jag var liten men är helt fri från besvär nu:)

kram

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos