Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
måndag 30 april 2012

FEL VAL AV SKOR

Såklart så valde jag att ha pumpsBloggminglet som jag sprang runt i hela dagen på mässan och innan – gick hur bra som helst till sista timmen ungefär, vid 17tiden så small det till ungefär och skavsår var ett faktum. Helt plötsligt kunde jag knappt ta ett steg till vilket stressade mig nåt kopiöst då jag visste allt jobb som fortsatte efter mässan…. Förvånad Som tur var så hade jag packat med mig sneakers även så var bara att byta skor och sen springa i dom, konstigt nog trots skavsår så gick det bra resten av kvällen – annat är det nu, aj aj aj!!!

Hade jag varit smart hade jag haft ett par Nike eller Adidas hela dagen – ofta man pallar att springa i pumps en hel dag!?!

1 kommentarer:

Ewa (mamma till 6 döttrar) sa...

Hihihihi ja jag har ALDRIG gått så länge i mina rosa skor som jag gjorde i helgen :) Och fan vad ont i benen jag har :) Tror jag drog på mig ett åderbråck och tjejerna sa: Nu ser du ju ut som Tant Berg i Lotta på Bråkmakargatan... MEN TACK ungar för det ;)

Kram finaste :)

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos