Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
torsdag 30 oktober 2008

HNB GROUP

Nu är jag hemma igen.. Håret är nu fixat, - TACK Sara på HNB Group (Hair, Nails & Body) super nöjd ;-) Lyckas inte knäppa nåt bra kort själv så får lägga upp ett sen istället.. är iaf blond ;-)

Hämtade Mandis och Leeloo hos Svärmor sen en uppfriskande prommis hem.. i regnet... :-o

Snart ska Mandis faster Linda komma hit och vara barnvakt så jag kan gå iväg och fixa naglarna, efter d är jag bjuden till älskade Ida på middag och öl :-) Prata massa skit och titta på deras nya lägenhet *mys*

Pratade med dagis tisigare idag och imorgon ska Mandis få testa att gå.!! Berättade att hon fortfarande var dålig i magen men vi tror att det är bara att hennes mage inte återhämtat sig än efter maginfluensan.. lite känslig mage.. Så idag ska vi köpa majsvälling istället och undvika mjölk några dagar. Tror d blir bättre då!!!

1 kommentarer:

Marie sa...

Åh vad härligt att få fixa håret. Jag skulle också behöva det. Men varför går du till en salong för? Du har ju världens bästa frisör till svägerska ju! Åh vad mitt hår saknar henne ibland, speciellt som det ser ut nu. ;-)
Hälsa till henne från mig.
Kram

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos