Om mig

Namnnappen.se

Vill du gå på bloggevent?

Inova Design

Arkiv

Blog Archive

FÖLJ MIN BLOGG

MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin MUPPSAN - Mamma till Sessan Amanda och lillprinsen Alvin bloglovin
Använder Blogger.
onsdag 29 oktober 2008

ETT ÅR PÅ OSS

Har ju bloggat om att jag varit in på en del operationer och så pga långt gångna cellförändringar i min livmoder.. en del har kanske undrat över dom nya provsvaren..

Så här är det.. för tillfället behövs ingen operation.. vill vi ha fler barn så är tillfället NU att försöka skaffa ETT till... Vi har ETT år på oss, sen är d dax igen... för fler operationer..
Har ju redan tagit bort en del av livmodern vilket betyder att jag har redan svårare att bli gravid eller rättare sagt jag har MYCKET lättare att få missfall...

Vi hade ställt in oss på att d var helt kört.. tankeverksamheten har flödat.. Vi har varit såååå tacksamma över att ha Amanda - vår prinsessa!! Jag startade eget, Coolchildren.se eftersom tiden och möjligheten fanns nu..
Kan vi inte få fler har det inte varit hela världen trots att jag alltid velat ha minst TVÅ barn... Men vad göra då min kropp vill annat??

Nu som sagt fick vi veta att vi har en liten chans till, om vi lyckas bli gravida GENAST att få ett till kärleksbarn... Vad ska vi göra?? Kommer vi ångra oss om vi inte försöker en sista gång trots att vi inte egentligen vill ha fler barn just nu...???

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj, mycket att fundera på...
Känner mig inte som rätt person att komma med råd i den här frågan, men följ hjärtat. Vad känns rätt där?

Pöss och kram på dig!

Preffen sa...

Jag måste nog hålla med Irene, inte rätt person att komma med råd.
Lyssna på hjärtat och låt ödet styra er. Tycker så jäkla synd om dig, läste inlägget i morse sen har mina tankar varit hos dig.
Hur än det blir så tror jag et blir bra för er, så har ni ju iallafall världens underbaraste tjej. Ler varje gång jag ser en bild på henne, jag vill också ha en sån "unge" busig o charmig.
Ta hand om er, storkramen!

Anonym sa...

Nej inga fler barn !!!!

Video

Bloggminglet 2012

Dreggellappar.se

Bonde of Sweden

Simskola i Sthlm/Malmö

Crocs

IoB-butiken

Nova Star

Videos